Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Malta

Malta Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Malta.

Alat carian sewa kereta kami Malta akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Malta

Malta Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pulau Malta dikenali kerana banyak perkara dan akibatnya ia telah menjadi sebuah destinasi pelancongan yang terkenal di Eropah.  Terletak di Laut Mediterranean, Pulau ini mempunyai budaya kafe santai, hiburan malam dan banyak aktiviti luar yang banyak.  Ia juga mempunyai sejarah yang panjang dan menarik, jadi terdapat juga banyak tarikan-tarikan bersejarah untuk anda lawati.

Pulau ini terletak betul-betul di tengah-tengah Laut Mediterranean dan ianya sebenarnya sebahagian daripada sebuah Kepulauan yang merangkumi Gozo dan Bugibba, antara lain.  Ia merupakan sebuah pulau yang dipenuhi dengan watak. Di mana-mana anda pergi terdapat ruang yang tenang, citadels zaman pertengahan dan Gereja-gereja yang penuh dengan hiasan.

Pelancong ke Pulau itu sering datang kerana cuaca yang sangat baik bagi kebanyakan tahun.  Jernih ini bermakna bahawa ia juga adalah tempat yang hebat untuk pergi snorkeling dan Menyelam.  Ia secara meluas dianggap bahawa perairan ini adalah sebahagian daripada Eropah dalam Kinabau.

Sejarah Pulau boleh disusur kembali kira-kira 7000 tahun.  Tumpuan tarikan-tarikan sejarah merupakan salah satu yang paling tinggi di dunia.  Pulau ini adalah rumah kepada prasejarah kuil, bangunan-bangunan Roman dan catacombs dan kampung-kampung yang boleh mengesan mereka sejarah zaman pertengahan.  Selama beberapa ratus tahun Pulau ini telah diperintah oleh Knights of Malta dan mereka mencipta banyak menarik bangunan dan senibina di sini.  Sepanjang abad-abad Pulau ini telah diperintah oleh orang-orang Rom, Yunani, Arab dan juga Norman.

Pemerintahan British datang kemudiannya dan pengaruh British dapat dilihat di mana-mana.  Bahasa Inggeris kini merupakan Bahasa rasmi di Pulau ini dan pengunjung dari UK akan mengenali ciri-ciri seperti Peti Surat merah dan kotak telefon.  Walau bagaimanapun, tradisi tempatan telah terselamat dan terdapat banyak perayaan yang berlangsung di seluruh Pulau ini setiap musim panas dan tradisional Malta dan Mediterranean makanan semuanya secara besar-besaran di Menu restoran.

Pengaruh Bahasa Inggeris juga boleh dilihat apabila anda memandu.  Malta adalah salah satu beberapa lain-lain negara Eropah yang masih memandu di sebelah kiri jalan.  Jika anda akan menyewa kereta di Malta, anda akan gembira untuk mengetahui bahawa semua jalan utama adalah kualiti yang agak baik walaupun beberapa jalan-jalan luar bandar mungkin tidak dalam keadaan yang baik tersebut.

Terdapat kedua-dua firma Penyewaan Kereta tempatan dan antarabangsa di Malta dan anda boleh menguruskan penyewaan di Lapangan Terbang.  Anda juga akan gembira untuk mengetahui bahawa pulau tersebut mempunyai beberapa kadar paling rendah bagi Penyewaan Kereta di Eropah!