Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Valletta

Valletta Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Valletta . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Valletta Malta in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Valletta.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Valletta Izposoja & potovalne informacije

Dejstva

Valletta je kapitala mesto Malte, Južni Evropski otoška država, ki obsega arhipelag 5 otok v Sredozemskem morju južno od italijanskega otoka Sicilija in severno od Tunizijski obal.

Mesto se nahaja na jugovzhodu otoka Malte. Zgrajen je bil leta 1566 z Knights of St John na polotoku, ki je le 1 km od 600 m. Prebivalcev je okoli 6444 prebivalcev v starem mestu in 393,938 v metropolitansko območje.

Kaj videti

Kljub majhnosti, Valetta vsebuje veliko zgodovinskih stavb, lahko obiščete; mestne utrdbe sestavljata branike, zavese in cavaliers, svoje številne cerkve, baročnih stavb in lepe vrtove so velike lepote in zgodovinske vrednosti. Iz tega razloga, imenovan UNESCO Valletta a bi dediščine, ga opisujejo kot "enega od najbolj koncentrirani zgodovinskih območij na svetu". Vendar mesto je tudi dober primerov sodobne arhitekture. Mestna vrata, Parlament stavbe in operne hiše, ampak znani italijanski arquitect Renzo piano dali mesto nov in sodoben videz. Poleg tega, zahvaljujoč Valletta status Evropske prestolnice kulture za 2018, mesto je odprl nove muzeje, obnoviti stare trdnjave in veliko starih palač 16. stoletja so bili pretvorjeni v hoteli in bari.

Valletta obrobju so vredna obiska: lahko si lepa trajektom na treh mestih ali obiščite osupljivo prazgodovinske Hal Saflieni Hipogej. Če imate več časa in odloči najeti avto, lahko obiščete katero od priljubljena letovišča na otoku in celo iti v sosednjih in podeželja otok Gozo s trajektom.

Prevoz

Veliko mednarodnih podjetij, kot tudi kot nizkocenovne družbe letijo redno za Malto International Airport (MLA), ki je nahaja le 8 km iz mesta v mesto Luqa in je izhodišče za Ryanair. Če ste igranje prenočiti v Valletti, vendar tudi obisk lepa otoka Malta in Gozo, najbolje je najeti avtomobil iz enega od na številne in poceni car najem podjetja, ki se nahaja na letališču, ki omogoča raziskovanje otoka z več svobode.