Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Malta

Malta Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Malta .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Malta bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Malta

Malta Izposoja & potovalne informacije

Otok Malta je znan po številnih stvari, in kot rezultat je postala top turistična destinacija v Evropi.  Nahaja v Sredozemlju, otok je sproščeno kavarno kulture, veliko nočno življenje in veliko dejavnosti na prostem.  Prav tako ima dolgo in zanimivo zgodovino, tako so tudi veliko zgodovinskih znamenitosti za vas, da obiščete.

Otok se nahaja v središču Sredozemlja in je dejansko del arhipelaga, ki med drugim vključuje Gozo in Comino.  To je otok, ki je napolnjena z znakom. Povsod greš tam so mirni zalivi, srednjeveški Kaštela in bogato okrašen cerkve.

Turistov na otok pogosto pridejo, ker vreme je zelo dobro za večino leta.  Čista voda pomeni, da je tudi odličen kraj za iti, snorklanje in potapljanje.  Splošno velja, da te vode so nekatere izmed najčistejših v Evropi.

Zgodovina otoka lahko izsledi nazaj okoli 7000 let.  Koncentracijo zgodovinskih znamenitosti je ena od najvišjih na svetu.  Otok je dom prazgodovinske templje, rimske stavbe in katakombe in vasi, ki lahko izsledi njihove zgodovine v srednjem veku.  Otok za več sto let vladali Vitezi Malte in so ustvarili veliko zanimivih stavb in arhitektura tukaj.  Skozi stoletja je otok so vladali Rimljani, Grki, Arabci in celo Normani.

Britanski pravilo prišla veliko kasneje in vpliv britanske lahko videti povsod.  Angleščina je uradni jezik na otoku in obiskovalcev iz Združenega kraljestva priznavala funkcije, kot so rdeče poštnimi in telefonske govorilnice.  Vendar, lokalnih tradicij, ki so preživeli in obstaja veliko festivalov, ki potekajo preko otoka, vsako poletje in tradicionalni malteški in sredozemske živila funkcija močno na restavracija menije.

Angleški vpliv je mogoče videti tudi ko vozite.  Malta je eden od nekaj preostalih evropskih državah, ki še vedno vozi na levi strani ceste.  Če ste najem avtomobila na Malti, boste z veseljem vedeli, da vse glavne ceste so dokaj dobre kakovosti, čeprav je del podeželskih cest lahko v tako dobrem stanju.

Obstajajo tako lokalnih in mednarodnih car najem podjetja na Malti in se lahko dogovorite za najem na letališču.  Prav tako boste veseli, da veš, da na otoku je nekaj najnižjih stopenj za najem avtomobilov v Evropi!