Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Malta

Malta Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Malta.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Malta vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Malta

Malta Biludlejning & rejseoplysninger

Øen Malta er kendt for mange ting og som følge heraf er det blevet en top turistmål i Europa.  Beliggende i Middelhavet, har øen en afslappet cafékultur, masser af natteliv og masser af udendørs aktiviteter.  Det har også en lang og spændende historie, så der er også masser af historiske attraktioner for dig til at besøge.

Øen ligger lige i hjertet af Middelhavet og det er faktisk en del af en øgruppe, der omfatter Gozo og Comino, blandt andre.  Det er en ø, der er fyldt med karakter. Overalt går du der er rolige bugter, middelalderlige forsvarsværker og udsmykkede kirker.

Turister til øen kommer ofte fordi vejret er meget godt for fleste af året.  Det klare vand betyder, at det også er et fantastisk sted at gå snorkling og dykning.  Det er en udbredt opfattelse at disse farvande er nogle af de reneste i Europa.

Historien om øen kan spores tilbage omkring 7000 år.  Koncentration af historiske attraktioner er en af de højeste i verden.  Øen er hjem til forhistoriske templer, romerske bygninger og katakomberne og landsbyer, der kan spore deres historie til middelalderen.  I flere hundrede år på øen blev regeret af Knights of Malta og de lavet en masse interessante bygninger og arkitektur her.  Gennem århundreder har øen været regeret af romere, grækerne, arabere og endda normannerne.

Britisk regel kom langt senere og påvirkning af briterne kan ses overalt.  Engelsk er nu officielt sprog på øen og besøgende fra Det Forenede Kongerige vil anerkende funktioner såsom røde postkasser og telefonbokse.  Men de lokale traditioner har overlevet og der er masser af festivaler, der finder sted på tværs af øen hver sommer og traditionel Maltesisk og Middelhavet fødevarer funktion tungt på restaurant menuer.

Den engelske indflydelse kan også ses, når du kører.  Malta er en af de få resterende europæiske lande, som stadig kører i venstre side af vejen.  Hvis du er at leje en bil i Malta vil du være glad for at vide, at alle de vigtigste veje er rimelig god kvalitet, selv om nogle af de landeveje ikke kan være i så god stand.

Der er både lokale og internationale bil leje virksomheder på Malta og du kan arrangere biludlejning i lufthavnen.  Du vil også være glad for at vide, at øen har nogle af de laveste priser for Biludlejning i Europa!