Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Malta

Malta Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Malta.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Malta sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Malta

Malta Leiebil & reiseinformasjon

Øya Malta er kjent for mange ting, og som et resultat har det blitt et topp reisemål i Europa.  Øya ligger i Middelhavet, og har en avslappet kafeen kultur, rikelig med uteliv og mange utendørsaktiviteter.  Det har også en lang og fascinerende historie, så det er også mange historiske attraksjoner du kan besøke.

Øya ligger i hjertet av Middelhavet og det er faktisk en del av en øygruppe som inkluderer Gozo og Comino blant andre.  Det er en øy som er fylt med tegn. Overalt hvor går du stille bukter, middelalderske festninger og utsmykkede kirker.

Turister på øya kommer ofte fordi været er bra for fleste av året.  Det klare vannet betyr at det er også et flott sted å gå snorkling og dykking.  Det er allment betraktet at disse farvann er noen av de reneste i Europa.

Historien til øya kan spores tilbake rundt 7000 år.  Konsentrasjonen av historiske attraksjoner er en av de høyeste i verden.  Øya er hjem til forhistoriske templer, romerske bygninger og katakomber og landsbyer som kan spore sin historie til middelalderen.  I flere hundre år ble øya styrt av Knights of Malta, og skapte mange interessante bygninger og arkitektur her.  Øya har vært styrt av romerne, grekerne, arabere og selv normannerne gjennom århundrene.

Britisk styre kom mye senere og påvirkning av britiske kan ses overalt.  Engelsk er nå et offisielt språk på øya og besøkende fra UK vil gjenkjenne funksjoner som røde postkasser og telefonen boksene.  Men med lokale tradisjoner har overlevd og det er mange festivaler som finner sted over hele øya hver sommer og tradisjonell maltesisk og mediterran mat funksjon tungt på restaurant menyer.

Engelsk innflytelse kan også sees når du kjører.  Malta er en av de få gjenværende europeiske landene som fortsatt kjøre på venstre side av veien.  Hvis du leier en bil i Malta vil du bli glad å vite at alle hovedveiene er ganske god kvalitet selv om noen av den landlige veier ikke kan være i så god stand.

Det er både lokale og internasjonale Bilutleie firmaer på Malta kan du ordne leie på flyplassen.  Du vil også bli glad å vite at øya har noen av de laveste prisene for leiebil i Europa!