Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Malta

Malta Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Malta .

Vårt sökverktyg för Malta jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Malta

Malta Biluthyrning & reseinformation

Ön Malta är känd för många saker och som ett resultat har det blivit en främsta turistmål i Europa.  Ön ligger i Medelhavet, och har en avslappnad kafékultur, massor av nattliv och massor av utomhusaktiviteter.  Den har även en lång och fascinerande historia, så det finns också gott om historiska sevärdheter att besöka.

Ön ligger mitt i hjärtat av Medelhavet och det är faktiskt en del av en ögrupp som innehåller Gozo och Comino, bland andra.  Det är en ö som är fylld med karaktär. Överallt går du finns lugna vikar, medeltida borgar och utsmyckade kyrkor.

Turister till ön kommer ofta eftersom vädret är mycket bra för större delen av året.  Klara vatten innebär att det också är ett bra ställe att gå snorkling och dykning.  Det anses allmänt att dessa vatten är några av de renaste i Europa.

Historien om ön kan spåras tillbaka runt 7000 år.  Koncentrationen av historiska sevärdheter är en av de högsta i världen.  Ön är hem för förhistoriska tempel, romerska byggnader och katakomberna och byar som kan spåra sin historia till medeltiden.  I flera hundra år styrdes ön av riddarna av Malta och de skapade en hel del intressanta byggnader och arkitektur här.  Under århundradena har ön styrts av romarna, greker, araber och även normanderna.

Brittiskt styre kom mycket senare och påverkan av britterna kan ses överallt.  Engelska är nu ett officiellt språk på ön och besökare från Storbritannien känner igen dragen sådan som den röda brevlådor och telefonen lådor.  Dock de lokala traditionerna har överlevt och det finns gott om festivaler som äger rum över hela ön varje sommar och traditionella maltesiska och Medelhavsområdet livsmedel funktionen tungt på restaurangmenyer.

Den svenska påverkan kan också ses när du kör.  Malta är en av de få återstående europeiska länder som fortfarande kör på vänster sida av vägen.  Om du hyr en bil i Malta kommer du vara glad att veta att alla de stora vägarna är ganska bra kvalitet även om några av de lantliga vägarna kanske inte i så bra skick.

Det finns både lokala och internationella bil hyra företag på Malta och du kan ordna hyrbil på flygplatsen.  Du kommer också bli glad att veta att ön har några av de lägsta priserna för biluthyrning i Europa!