Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Valletta

Valletta Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Valletta. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Valletta, Malta ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Valletta.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Valletta. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Valletta, Malta ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Valletta Autonvuokraus & matkatiedot

Tosiasiat

Valletta on capital city Malta, eteläisen Euroopan saarivaltio, joka koostuu 5 saari italian saaren Sisilian eteläpuolella ja pohjoiseen Tunisian rannikkoa Välimerellä saaristossa.

Kaupunki sijaitsee Maltan saaren kaakkoisosassa. Se on rakennettu vuonna 1566 Knights of St John niemimaalla, joka on vain 1 km: n 600m. Sen väkiluku on noin 6444 asukasta vanhassa kaupungissa ja 393,938 pääkaupunkiseudulla.

Mitä nähdä

Vaikka pieni koko, Valetta sisältää monia historiallisia rakennuksia, voit vierailla; kaupungin linnoituksia linnakkeen, verhot ja cavaliers, lukuisista kirkoista, palatsit ja kauniit puutarhat ovat hyvin kaunis ja historiallinen arvo. Tästä syystä Unescon nimeltä Valletta haluaisit perintökohde, kuvataan näin "yksi keskittynyt historiallinen alueilla maailmassa". Kaupunki on kuitenkin myös hyviä esimerkkejä modernista arkkitehtuurista. City Gate, parlamenttitalo ja oopperatalo suunniteltu mutta tunnettu italialainen arquitect Renzo piano on antanut kaupungille uuden ja modernin ilmeen. Lisäksi Kiitos Vallettan asema Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2018, kaupunki on avattu uusi museot, palauttaa vanhan linnoituksen ja monia vanhoja 16-luvun kartanoita on muunnettu hotelleja ja baareja.

Vallettan ulkopuolella ovat näkemisen arvoisia: tehdä kaunis lauttamatka kolme voit vierailla ällistyttävä esihistoriallinen Hal Saflieni Hypogeum. Jos on enemmän aikaa ja päättää vuokrata auto, voit vierailla saaren suosittu merenrantakohteista ja jopa mennä naapurimaiden ja maaseudun Gozon saarella lautalla.

Liikenne

Monet kansainväliset yritykset, myös halpalentoyhtiöiden lentää säännöllisesti jotta Malta International Airport (MLA), joka on sijaitsee vain 8 km: n päässä Luqa kaupunki ja on Ryanair. Jos pelaat pysyä Valettassa mutta myös vierailla saarilla Maltan ja Gozon, paras tapa on vuokrata auton yksi lukuisia ja Halvat autovuokraamojen lentoasemalla, jolla voit tutustua saareen enemmän vapautta.