Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Malezija

Malezija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Malezija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Malezija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Malezija

Malezija Izposoja & potovalne informacije

Malezija je država, ki zagotovo odraža azijske kulture, kljub mešanica kultur, ki jih najdete tukaj.  Kitajski, hindujski in muslimanske vplivov je jasno razvidno tukaj, skupaj z vplivom na zahodu.  Ta država je nekdanje britanske kolonije in to je tudi razvidno.

Dobiš za obisk dveh zelo različnih državah tukaj.  Polotoška Malezija povezave na Tajskem in Vzhodna Malezija je severni del otoka Borneo, ki mejijo Indonezije in Brunej.  To naredi Malezija super točke za začetek od, če želite ogled jugovzhodne Azije.

Glavno mesto Malezije je Kuala Lumpur.  Vidite lahko še vedno ostanki deževnega gozda v mestu, čeprav veliko nebotičnikov lahko tudi bili videti povsod.  Mesto se napolni z sodoben razvoj, vključno z nakupovalnih centrov.  Obiskovalci tu izdelovanje največ od mestne funkcije, vključno z veliko poskrbi ulica hrane na voljo.

Če želite pobegniti od mesta menijo najem avtomobila.  Obstaja veliko nacionalnih parkov in Naravni rezervati, da lahko obiščete.  Orang-utan je avtohtonih vrst tukaj in si lahko srečen dosti videti nekaj v svoj življenjski prostor.  Pa na izlet na enem od otokov.  Obstajajo resortom kot Tioman in Langkawi, kjer boste lahko uživali, čista voda, peščene plaže in senco, ki jih palme.  Lahko izkoristite zmogljivosti iti potapljanje, splošno štejejo za nekatere od najboljših na svetu.

Otok Borneo je države Sarawak in Sabah, kjer boste lahko uživali, raziskovanje deževnih gozdov, dom še vedno domorodnih plemen.  Oni so gospodarstva na svoj tradicionalni način življenja, vendar v sodobnem svetu se hitro približuje.

Raziskovanje Malezija je tako enostavno, če menite, cestnega omrežja.  V mestih so ceste dobre kakovosti, vendar moraš biti malo bolj previdni, ko ga raziskujete globlje v državi.  Ceste niso super kakovost v podeželskih območjih in cestnih pravil, se zdi, da izginejo preveč! Pogosto je priporočljivo, da ne vozite ponoči.  Lahko najem avtomobila v Maleziji prek lokalnega ponudnika ali mednarodni avtomobilski najem podjetje.  Večina potniki bodo morali imeti na mednarodnih vožnjo dovoli na mestu, čeprav britanski popotniki lahko uporabite svoje UK vozniškega dovoljenja tukaj za obdobje treh mesecev.