Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Malaysia

Malaysia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Malaysia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Malaysia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Malaysia

Malaysia Leiebil & reiseinformasjon

Malaysia er et land som viser asiatisk kultur, til tross for blanding av kulturer som du finner her.  Kinesisk, hinduistiske og muslimske inspirasjonskilder kan tydelig ses her, sammen med påvirkning av Vesten.  Det er også tydelig dette landet er en tidligere britisk koloni.

Du får besøk to svært forskjellige land her.  Peninsular Malaysia linker til Thailand og Øst-Malaysia er den nordlige delen av øya Borneo, som grenser til Indonesia og Brunei.  Dette gjør Malaysia en stor punkt å starte fra hvis du ønsker å turnere Sørøst-Asia.

Hovedstaden av Malaysia er Kuala Lumpur.  Du kan fortsatt se rester av regnskogen i byen, selv om store skyskrapere kan også blitt sett overalt.  Byen er fylt med moderne utvikling inkludert kjøpesentre.  Besøkende her gjør mest av byens funksjoner inkludert store ordne street mat tilbys.

Hvis du ønsker å byene kan du vurdere å leie en bil.  Det er nok av national parks og wildlife forbeholder seg at du kan besøke.  Du kan være heldig å se noen i deres eget habitat orang-utan er en arter her.  Du kan også ta en tur ut til en av øyene.  Det er resort øyer som Tioman og Langkawi hvor du kan nyte det klare vannet, sandstrender og skyggen tilbys av palmetrær.  Du kan dra nytte av fasilitetene til å dykke, kjent som noen av beste i verden.

Øya Borneo har USA Sarawak og Sabah hvor du kan nyte å utforske regnskog, hjem fortsatt til de innfødte stammene.  De holder på til sin tradisjonelle levemåte, men den moderne verden er raskt nærmer seg.

Utforske Malaysia er så lett når du vurdere veinettet.  Byene har gode veier, men du trenger å være litt mer forsiktig når du utforsker dypere inn i landet.  Veiene er ikke god kvalitet på landsbygda og reglene av veien synes å forsvinne også! Det anbefales ofte at du ikke kjører om natten.  Du kan leie en bil i Malaysia via en lokal leverandør eller en internasjonal Bilutleie firma.  De fleste reisende må har en internasjonal kjøring tillatelse på plass selv om britiske turister kan bruke UK førerkort her for en periode på tre måneder.