Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Malaysia

Malaysia Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Malaysia .

Vårt sökverktyg för Malaysia jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Malaysia

Malaysia Biluthyrning & reseinformation

Malaysia är ett land som verkligen återspeglar asiatisk kultur, trots blandningen av kulturer som du hittar här.  Kinesiska, hinduiska och muslimska influenser syns tydligt här, tillsammans med påverkan av västern.  Detta land är en tidigare brittisk koloni och det är också uppenbart.

Du får besöka två mycket olika länder här.  Peninsular Malaysia länkar till Thailand och östra Malaysia är norra delen av ön Borneo, som gränsar till Indonesien och Brunei.  Detta gör Malaysia en stor punkt att starta från om du vill att turnera sydöstra Asien.

Malaysias huvudstad är Kuala Lumpur.  Du kan fortfarande se resterna av regnskog i staden, trots enorma skyskrapor kan också setts överallt.  Staden är fylld med moderna utveckling inklusive köpcentrum.  Besökare här göra bästa av stadens funktioner inklusive stora ordna av gata mat erbjuds.

Om du vill komma bort från städerna överväga att hyra bil.  Det finns gott om nationalparker och naturreservat som du kan besöka.  Orang-utan är en inhemsk art här och du kan ha turen att se några i deras egen livsmiljö.  Alternativt ta en tur till en av öarna.  Det finns utväg öar som Tioman och Langkawi där du kan njuta av det klara vattnen, sandstränder och i skuggan av palmerna.  Du kan dra nytta av anläggningar för apparatdykning, som anses vara några av bästa i världen.

Ön Borneos har delstaterna Sarawak och Sabah där du kan njuta av att utforska regnskogar, hem fortfarande till de inhemska stammarna.  De håller att deras traditionella sätt att leva men den moderna världen är närmar sig snabbt.

Utforska Malaysia är så lätt när man betänker vägnätet.  Städerna har god kvalitet vägar men behöver du vara lite mer försiktig när du utforskar djupare in i landet.  Vägarna är inte bra kvalitet på landsbygden och trafikreglerna verkar försvinna också! Det rekommenderas ofta att du inte köra på natten.  Du kan hyra bil i Malaysia via en lokal tjänsteleverantör eller en hyrfirma som internationella bil.  De flesta resenärer måste ha en internationell körning tillåter på plats även om brittiska resenärer kan använda UK körkort här under en period av tre månader.