Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Makedonija

Makedonija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Makedonija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Makedonija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Makedonija

Makedonija Izposoja & potovalne informacije

To je ena izmed najbolj podcenjenih destinacij v Evropi.  Polna čudovite pokrajine, je magnet za tiste, ki ljubijo življenje na prostem, vendar ima tudi veliko ponuditi tiste, ki uživajo mestno življenje preveč.

Lahko začnete svoje potovanje v glavno mesto Skopje.  Obstaja velik stanovanjski bloki, ki izvirajo iz socialistične pravne države poleg bolj sodobne stavbe.  Poleg tega obstajajo Otomanskega in bizantinske funkcije za mesta, ki so opomnik dni pred komunizmom.  Mesto ponuja tudi živahno nočno življenje z veliko klubih in barih.

Na podeželskih območjih države funkcija mest ob Gardskem jezeru, kot Ohrid.  Domačinov in mednarodnih obiskovalcev najdete sproščujoče ob jezeru v poletnih mesecih.  Mesto ima tudi cerkve, ki imajo le malo spremenilo čez stoletja in okoliške hribe so vinogradi in kleti.

Blizu Ohrid je Sar Planina gorovje.  Obstajajo ledenik jezer in pohodniških poti v meje z Grčijo narodnega parka ki spominja Alp.  Obstajajo rustikalna gostilne tukaj za namestitev (ne pričakujte, da bi našli luksuznih letovišč!) ki so udobno in cenovno ugodne.  Če obiščete v zimskih mesecih, potem lahko privoščite in Sodelujte v deskanju na snegu in smučanje.

Spoznavanje Makedonije je dokaj enostavno.  Izbirate lahko pogon in najem avtomobila za bivanje, vendar morate zavedati, da v nekaterih delih države cestah niso v dobrem stanju in standard vožnje se spreminja.  Obstajajo tudi cestnine na nekaterih glavnih cestah.  Oba lokalnih in mednarodnih car najem podjetja delujejo v Makedoniji in morate imeti popolno vozniško dovoljenje iz svoje matične države ali mednarodno vozniško dovoljenje.  Nositi vaš varnostni pas ves čas in vztrajati žarometi kratki ves čas.

Alternativa za vožnjo si je taksi.  Obstaja veliko, ki se nahajajo v mestu in je tako dobro vrednost potovanja med različnih mestih, še posebej, če obstaja nekaj, da delež stroškov.  Če so raziskovanje podeželja menijo najem kolo, vendar morate paziti jasno zakaj vozniki, ki imajo malo upoštevanju za javno varnost.  Trener potovanja med mesti je priljubljena izbira za potnike, saj je dober vrednost in je dobro mrežo.