Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Makedonija

Makedonija Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Makedonija.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Makedonija usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Makedonija

Makedonija Car Hire & Travel Information

Ovo je jedna od najatraktivnijih destinacija u Europi.  Puna prekrasnog krajolika, bit će magnet za one koji vole vanjski život, ali ona također ima mnogo toga da ponudi onima koji uživaju gradski život previše.

Može početak vaše putovanje u glavni grad Skoplje.  Postoje veliki stambeni blokovi taj datum iz Socijalističke vladavine zemlje uz moderne zgrade.  Osim toga postoje Otomanskog i bizantskog značajke grada podsjetnik na dana prije komunizma.  Grad također nudi noćni s puno klubova i barova.

Ruralnim područjima zemlje značajka gradićima poput Ohrid.  Domaće i međunarodne posjetitelje nalaze se opuštanje na jezeru u ljetnim mjesecima.  U mjestu je crkava koje su se promijenila malo preko stoljeća i okolna brda su vinogradi i vinarija.

Blizu Ohrid je Šar planina.  Postoje ledničkih jezera i pješačke staze u Pelister nacionalnom parku koji podsjeća na Alpe.  Tu su rustikalni pansioni za smještaj (ne očekivati da će pronaći luksuznih odmarališta!) koji su udobni i razumno cijene.  Ako posjetite tijekom zimskih mjeseci može uživati i sudjelovati u snowboard i skijanje.

Kao što je Makedonija je prilično jednostavno.  Možete i iznajmiti automobil za vaš boravak, ali morate biti svjesni da u nekim dijelovima zemlje ceste nisu u dobrom stanju i standard vožnje varira.  Na neke od glavnih prometnica su cestarine.  Obje domaće i međunarodne auto najam tvrtke rade u Makedoniji i morate imati puna vozačka dozvola iz vaše države ili međunarodne vozačke dozvole.  Nositi sigurnosni pojas i držite svjetla kratka cijelo vrijeme.

Alternativa se vozio je taksi.  Ima mnogo koji se nalazi u gradu i to je povoljno put putovanja između različitih mjesta, pogotovo ako vas podijeliti trošak.  Ako ste istražujući okolicu razmisliti iznajmljivanje bicikala, ali morate bdjeti vanjska strana za vozače koji imaju malo obzira prema javnu sigurnost.  Trener putovanja između gradova je popularan izbor za putnike i to je dobar vrijednost i dobra mreža.