Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Makedonien

Makedonien Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Makedonien.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Makedonien vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Makedonien

Makedonien Biludlejning & rejseoplysninger

Dette er en af de mest undervurderede destinationer i Europa.  Fyldt med smukke landskab, det bør være en magnet for dem, der elsker udendørs liv, men det har også masser at byde dem, der nyde byens liv også.

Du kan starte din rejse i hovedstaden Skopjes.  Der er store boligblokke denne dato fra den socialistiske retsstatsprincippet i landet sammen med mere moderne bygninger.  Derudover er der osmanniske og byzantinske funktioner til byen, der er en påmindelse om dagene før kommunismen.  Byen byder også på et livligt natteliv med masser af klubber og barer.

Landdistrikterne i landet funktion lakeside byer som Ohrid.  Både lokale og internationale besøgende kan findes afslappende ved søen om sommeren.  Byen har også kirker, der har ændret sig lidt over århundreder og de omkringliggende bakker er hjemsted for vinmarker og vingårde.

Tæt på Ohrid er Sar Planina bjergkæde.  Der er gletscher søer og vandrestier i Pelister og bare National Park, som minder om Alperne.  Der er rustikke inns her for overnatning (ikke forvente at finde luksus resorts!) som er komfortable og rimelig pris.  Hvis du besøger i vintermånederne kan du forkæle dig selv og tage del i snowboarding og skiløb.

At komme rundt i Makedonien er forholdsvis let.  Du kan vælge at drive og leje en bil for dit ophold, men du skal være opmærksom på, at i nogle dele af landet vejene er ikke i god stand og standarden for kørsel varierer.  Der er afgifter på nogle af de vigtigste veje også.  Både lokale og internationale biludlejningsfirmaer opererer i Makedonien og du skal have en fuld kørekort fra dit eget land eller en international kørsel tillader.  Bære din sikkerhedssele på alle tidspunkter og holde forlygterne dyppet på alle tidspunkter.

Et alternativ til at køre dig selv er en taxa.  Der er masser at findes i byen og det er en god måde at rejse mellem forskellige steder, især hvis der er et par af jer til at dele omkostningerne.  Hvis du udforsker landet overveje at leje en cykel, men du behøver at holde øje med drivere, der har ringe hensyntagen til offentlig sikkerhed.  Coach rejse mellem byer er et populært valg for rejsende, som det er god værdi og der er et godt netværk.