Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Makedonien

Makedonien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Makedonien .

Vårt sökverktyg för Makedonien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Makedonien

Makedonien Biluthyrning & reseinformation

Detta är en av de mest underskattade destinationerna i Europa.  Fylld med vackra landsbygd, det bör vara en magnet för dem som älskar friluftsliv, men den har också mycket att erbjuda de som njuta av stadens liv också.

Du kan starta din resa i huvudstaden staden Skopje.  Det finns stora flerfamiljshus detta datum från den socialistiska regeln om landet tillsammans med mer moderna byggnader.  I tillägg finns det ottomanska och bysantinska funktioner till staden som är en påminnelse om tiden före kommunismen.  Staden erbjuder också ett livligt nattliv med många klubbar och barer.

Landsbygden i landet funktionen lakeside städerna som Ohrid.  Både stockholmare och internationella besökare finns avkopplande vid sjön under sommarmånaderna.  Staden har också kyrkor som har förändrats lite över århundraden och de omgivande bergen är hemma till vingårdar och vinproducenter.

Nära Ohrid ligger bergskedjan Sar Planina.  Det finns glaciär sjöar och vandringsleder inom Pelister nationalparken som påminner om Alperna.  Det finns rustika inns här för boende (räkna inte med att hitta lyxiga resorts!) som är bekväma och prisvärda.  Om du besöker under vintermånaderna kan du unna dig själv och delta i snowboard och skidåkning.

Det är ganska lätt att ta sig runt Makedonien.  Du kan välja att köra och hyra en bil för din vistelse men du måste vara medveten om att i vissa delar av landet vägarna är inte i bra skick och standarden på körning varierar.  Det finns vägtullar på några av de största vägarna.  Både lokala och internationella biluthyrningsfirmor fungerar i Makedonien och du måste ha full körkort från ditt hemland eller ett internationellt körtillstånd.  Bär säkerhetsbältet hela tiden och hålla strålkastarna doppade hela tiden.

Ett alternativ till att köra själv är en taxi.  Det finns gott i staden och det är ett bra sätt att resa mellan olika ställen, speciellt om det finns några av dig att dela kostnaderna.  Om du utforskar landsbygden överväga hiring en cykel, men du behöver se upp för förare som har föga hänsyn till allmän säkerhet.  Coach resor mellan städer är ett populärt val för resenärer som det är bra värde och det finns ett bra nätverk.