Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Makedonia

Makedonia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Makedonia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Makedonia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Makedonia

Makedonia Leiebil & reiseinformasjon

Dette er en av de mest undervurderte destinasjonene i Europa.  Fylt med vakre landskap, bør det være en magnet for dem som elsker friluftsliv, men det har også mye å tilby de som nyte bylivet også.

Du kan starte din reise i hovedstaden i Skopje.  Det er store boligblokker datoen fra Sosialistisk rettssikkerhet i landet sammen med mer moderne bygninger.  I tillegg er det osmanske og bysantinske funksjoner til byen som en påminnelse om dagene før kommunismen.  Byen tilbyr også et livlig natteliv med mange klubber og barer.

Den landlige områder av funksjonen lakeside landsbygda som Ohrid.  Både lokale og internasjonale besøkende finner avslappende ved sjøen i sommermånedene.  Byen har kirker som har endret seg lite over århundrene og de omliggende åsene er hjem til vingårder og vinprodusenter.

Ligger fjellkjeden Sar Planina på Ohrid.  Det er bre innsjøer og turstier i Pelister nasjonalpark er Alpene.  Det er landlig vertshus her for overnatting (ikke forvente å finne luksuriøse feriesteder!) som er komfortable og rimelig.  Hvis du besøker i løpet av vintermånedene kan du skjemme deg bort og ta del i snowboard og ski.

Komme rundt Makedonia er ganske enkelt.  Du kan velge å kjøre og leie en bil for ditt opphold, men du må være klar over at i enkelte deler av landet veiene er ikke i god stand og ulik standard kjøring.  Det er bompenger på noen av de viktigste veiene også.  Både lokale og internasjonale leiebil selskapene operere i Makedonia og du må ha et førerkort fra hjemlandet eller en internasjonal kjøring tillatelse.  Bruker sikkerhetsbeltet hele tiden og holde frontlyktene på dyppet til alle tider.

Et alternativ til kjøring selv er en taxi.  Det er mange som finnes i byen og det er en god måte å reise mellom forskjellige steder, spesielt hvis det er noen til å dele kostnadene.  Hvis du utforsker landskapet betenke hiring en sykkel, men du trenger å se opp for drivere som har lite hensyn til offentlig sikkerhet.  Bussbilletter mellom byene er et populært valg for reisende som det er rimelig og det er et godt nettverk.