Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Marrakech

Marrakech Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Marrakech. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Marrakech, Maghribi dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Marrakech.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Marrakech Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Selepas Casablanca dan Rabat adalah Marrekech bandar terbesar di Maghribi. Ia terletak di utara di kaki Gunung (Pergunungan Atlas) tiada akan sentiasa dihadkan dengan salji.

Dataran utama di bandar adalah Djemaa el Fna yang terkenal. Di sini anda boleh melihat salah satu daripada tarikan-tarikan di setiap malam. Penari, ahli muzik, persembahan akrobat dan banyak lebih menunjukkan cermin mata mereka berwarna-warni.

Souq, pasaran terbesar di Maghribi yang terletak berhampiran dengan Djemaa el Fna. Souq mempunyai corak biasa jalan-jalan dan lorong-lorong, anda akan tidak tersesat dengan cepat.

Berhampiran dengan Dataran ini adalah Menara Masjid Koutoubia, yang dibina pada abad ke-12.

Marrakech adalah satu destinasi terkenal sejak berjuta-juta pelancong datang setiap tahun untuk melawat bandar ini. Berkali-kali tidak ada sahaja datang ke Marakech. Ianya juga berbaloi jadi melihat dengan kereta sewa di kawasan sekelilingnya.

Lapangan Terbang:

Hanya 6 kilometer dari barat daya bandar anda akan menemui Lapangan Terbang Menara Marrkech Antarabangsa (RAK).  Dari bandar Lapangan Terbang begitu mudah diakses dengan kereta berikutan Menara de la Avenue. Terdapat tanda-tanda jelas ke Lapangan Terbang.

Pengangkutan awam:

Dalam bas-bas yang melimpah, anda perlu menjadi carful dengan pickpockets. Jika anda ingin ambil tahu lebih lanjut mengenai Keretapi pergi dan lawati laman web ONCF. Terdapat banyak bas jarak jauh Syarikat beroperasi di Maghribi, yang berkhidmat Marrakech dan bandar-bandar lain. Syarikat bas yang paling selamat untuk pelancong adalah CTM.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan:

Lalu lintas di Pusat Marrakech sedang sibuk dan hampir tiada siapa mengikuti Peraturan. Oleh yang demikian, memandu dengan berhati-hati. Ditinggalkan kereta sewa anda di salah satu daripada kemudahan tempat letak kenderaan rasmi. Ia adalah mudah untuk menerokai Pusat dengan berjalan kaki. Jangan memberi kereta anda kepada atendan kenderaan tidak rasmi.

Penginapan:

Lama rumah monumen yang kini bertindak sebagai sebuah hotel atau guesthouse yang dipanggil "Riads" adalah tipikal. Anda juga akan menemui Hotel yang moden dan di daerah selatan Djemaa el Fna yang terkenal banyak hotel bajet.