Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Casablanca

Casablanca Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Casablanca. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Casablanca, Maghribi dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Casablanca.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Casablanca Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Casablanca ialah bandar terbesar dan Tempahan kosmopolitan Marocco. Ia terletak di Lautan Atlantik ath muara Sungai Bou Regreg.

Bandar ini banyak perkara yang berbeza, bermula dengan butik-butik mewah, banyak kelab malam dan rangkaian makanan segera yang berbeza, anda akan mendapati hampir segala-galanya.

Tempat untuk menjadi:

Lawati salah satu daripada mandian wap biasa dalam sebuah hammam tradisional, contohnya "Solidarite feminin).

Terkenal kerana Blackpool Maghribi "Corniche". Inilah pelantar laluan yang penuh dengan pelbagai restoran dan kelab malam, di mana anda dapat meluangkan masa dan menikmati angin laut.

Dataran utama dipanggil tempat Mohammed V, yang mempunyai sebuah air pancut yang besar dengan lampu berwarna-warni pada waktu malam.

Tempat letak kenderaan dan trafik:

Casablanca adalah sebuah bandar yang sibuk, jadi sebagai baik lalu lintas. Oleh kerana terdapat cukup dijaga parking anda akan mempunyai sebarang masalah untuk mencari tempat jika anda menyewa kereta. Ia tidak disarankan untuk meletakkan kereta di jalan.

Hotel:

Bekalan Casablanca agak berbeza penginapan dari orang-orang yang lebih murah tutup Madinah dan di jalan-jalan yang sama sekitar anda akan menemui Hotel mewah. Walau bagaimanapun ini terdapat banyak 'hotel delivery' jika anda ingin menyewa kereta. Inilah cara yang paling selesa untuk menerima kenderaan anda.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Antarabangsa dipanggil Mohammed V Lapangan Terbang (CMN) dan 30 kilometer yang terletak di Selatan Casablanca.

Dari pusat bandar, anda mengambil lebuh raya ke Settat; dari daerah Timur Laut Casablanca anda mengambil lebuh raya ke Marrakech. Jalan keluar ke Lapangan Terbang adalah dinyatakan dengan jelas. Jadi, ia adalah mudah untuk mencari jika anda ingin menyewa kereta di Lapangan Terbang.

Syarikat-syarikat penerbangan yang murah seperti GERMANWINGS dan VUELING mempunyai destinasi ini.

Lapangan Terbang kecil Casablanca-Anfa (CAS) terutamanya digunakan untuk penerbangan tempatan.

Pengangkutan awam:

Casablanca mempunyai pengangkutan bas awam yang baik, yang secara umum merangkumi kereta api, trem, bas dan teksi. Tanya pemandu teksi sebelum perjalanan tentang harga. Perjalanan dengan pengangkutan awam adalah tidak mudah. Melawat tdia CTM dan ONCF Laman web untuk maklumat terperinci mengenai ini mod pengangkutan.