Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Macedonia

Macedonia Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Macedonia.

Alat carian sewa kereta kami Macedonia akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Macedonia

Macedonia Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Amerika Syarikat

Ini adalah salah satu Tempahan underrated destinasi di Eropah.  Dipenuhi dengan kawasan desa yang indah, ia seharusnya menjadi magnet bagi mereka yang suka hidup dalam kolam, tetapi ia juga mempunyai banyak untuk menawarkan mereka yang menikmati kehidupan bandar terlalu.

Anda dapat memulakan perjalanan di dalam bandar Skopje modal.  Terdapat blok pangsapuri besar tarikh tersebut dari pemerintahan Sosialis negara bersama-sama dengan bangunan yang lebih moden.  Di samping itu terdapat Uthmaniyyah dan ciri-ciri Byzantine ke bandar yang peringatan hari sebelum komunisme.  Bandar juga menawarkan yang meriah dengan banyak kelab-kelab dan Bar.

Kawasan pedalaman mempunyai Tasik bandar-bandar negara seperti Ohrid.  Penduduk tempatan dan pelancong luar negara boleh didapati santai tepi Tasik musim.  Bandar ini juga mempunyai Gereja-gereja yang telah berubah sedikit sepanjang abad-abad dan Bukit-Bukit sekitarnya rumah kepada ladang-ladang anggur dan kilang membuat wain.

Berhampiran Ohrid adalah banjaran gunung Sar Planina.  Terdapat juga Tasik glasier dan laluan mengembara berjalan kaki dalam Taman Negara Pelister yang merentasi pergunungan Alps.  Terdapat inns desa di sini bagi penginapan (tidak mengharapkan untuk mencari pusat peranginan mewah!) yang adalah selesa dan berpatutan.  Jika anda mengunjung semasa musim kemudian anda boleh Manjakan diri anda dan mengambil bahagian dalam snowboarding dan Berski.

Ke sana sini Macedonia ini agak mudah.  Anda boleh memilih untuk memandu dan menyewa kereta anda tetapi anda perlu sedar bahawa di beberapa bahagian negara jalan tidak berada dalam keadaan baik dan standard memandu berbeza-beza.  Terdapat tol di beberapa jalan utama juga.  Kedua-dua tempatan dan antarabangsa kereta sewa Syarikat beroperasi di Macedonia dan anda perlu mempunyai lesen memandu yang penuh dari negara asal anda atau permit memandu antarabangsa.  Memakai talipinggang keledar boleh tercabut anda pada setiap masa dan pastikan lampu yang dipped pada setiap masa.

Alternatif untuk memandu sendiri adalah teksi.  Terdapat banyak merupakan antara keselesaan tambahan yang anda akan dapati yang anda inginkan dan ianya cara nilai terbaik untuk perjalanan di antara tempat-tempat yang berbeza, terutamanya jika terdapat sedikit dari anda untuk berkongsi kos.  Jika anda menerokai kawasan desa yang mempertimbangkan pengambilan Basikal, tetapi anda perlu berhati-hati bagi pemandu yang mempunyai sedikit pertimbangan keselamatan awam.  Jurulatih perjalanan antara bandar-bandar adalah pilihan yang popular bagi pelancong kerana ia berpatutan dan terdapat satu rangkaian yang baik.