Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Luxemburg

Luxemburg Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Luxemburg.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Luxemburg vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Luxemburg

Luxemburg Biludlejning & rejseoplysninger

Luxembourg

En af de mindste lande i Europa, Luxembourg har fast sat sit præg på europæisk historie og kultur.  Det blev en af grundlæggerne af EU og det kan prale med den højeste indkomst pr. indbygger i Europa.  Det er også et meget smukt land, med bakker, dale og floder, der gør dette til et fantastisk sted at udforske.

De fleste af aktivitet i Luxembourg sker i Luxembourg by, hovedstaden.  Den gamle bydel af byen har bevaret og bevaret mange af de gamle verden funktioner i byen.  Der er brostensbelagte gader, gamle kirker og imponerende pladser.  Dette er en fuldstændig modsætning til bydelen Kirchberg, som er meget mere moderne med for nylig bygget kontorbygninger, butikscentre og underholdningsmuligheder.

Hvis du ønsker at udforske længere væk derefter arrangere en udlejningsbil og besøge den middelalderlige by Vianden.  Dette kan ses i nordøstlige del af landet.  Igen er der brosten og en borg, der har udsigt over byen.  Hele året er der festivaler og andre begivenheder, der finder sted i byen og de er en fantastisk måde at finde ud af mere om regionens historie.

Echternach har ære at være den ældste by i Luxembourg.  Dateres tilbage til det syvende århundrede, byder centrum på et imponerende kloster.  Herfra kan du bruge din Luxembourg lejebil for at udforske regionen der er kendt som Little Schweiz.  Dette er en lille region i det land, der har klipper, skove og kaskader.  Vandrere vil elske denne del af landet, som der er masser af stier at en populær hos vandrere og mountainbikere.

Overveje at bruge noget tid på den sydøstlige grænse i det land, hvor det møder Tyskland.  Mosel-dalen er blevet en af de bedste og mest produktive vinregioner i Europa.  Den nordlige del af landet opfylder Ardennerne, et område af træbevoksede dale, floder og bjerge, som også har vist sig for at være populær hos vandrere.

At komme rundt i Luxembourg er relativt let, selv hvis du ikke ønsker at leje en bil.  Der er masser af busforbindelser og du kan købe alle dages billetter, hvis du har brug for dem.  Du kan købe en billet på forhånd, der vil dække dig 10 ture og der er masser af tjenester, der forbinder de større byer og byer.  De billetter, som du køber for busser kan også bruges på togene, hvis du foretrækker.