Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Luxemburg

Luxemburg Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Luxemburg .

Vårt sökverktyg för Luxemburg jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Luxemburg

Luxemburg Biluthyrning & reseinformation

En av de minsta länderna i Europa, Luxemburg har fast satte sin prägel på europeisk historia och kultur.  Det blev en av grundarna av EU och det har den högsta inkomsten per capita i Europa.  Det är också ett mycket vackert land, med kullar, dalar och floder som gör detta till ett bra ställe att utforska.

De flesta av aktiviteten i Luxemburg händer i staden Luxemburg, huvudstaden.  Den gamla stadsdelen i staden har behållit och bevarat många gamla världen funktioner i staden.  Det finns kullerstensgator, gamla kyrkor och imponerande torg.  Detta är en fullständig kontrast till distriktet Kirchberg som är mycket mer modern med nybyggda kontorsbyggnader, köpcentra och nöjen.

Om du vill utforska ytterligare bort sedan ordna en hyra bil och besöka den medeltida staden Vianden.  Detta kan hittas i nordöstra landet.  Återigen, det finns kullerstensgator och ett slott med utsikt över staden.  Under hela året finns festivaler och andra evenemang som äger rum i staden och de är ett bra sätt att ta reda på mer om historien i regionen.

Echternach har skillnaden av att vara den äldsta staden i Luxemburg.  Centrum har anor från 600-talet, ett imponerande kloster.  Härifrån kan du använda bilen Luxemburg hyra för att utforska regionen som är känd som lilla Schweiz.  Detta är en liten region i landet som har klippor, skog och kaskader.  Vandrare kommer att älska denna del av landet som det finns gott om stigar som ett populärt bland vandrare och mountainbikecyklister.

Överväga att spendera lite tid på den sydöstra gränsen i det land där den möter Tyskland.  Moseldalen har blivit en av de bästa och mest produktiva vinodling regioner i Europa.  Den norra delen av landet möter Ardennerna, ett område med skogsklädda dalar, floder och kullar som har också visat sig vara populär bland vandrare.

Ta sig runt i Luxemburg är relativt lätt, även om du inte vill hyra en bil.  Det finns massor av busslinjer och du kan köpa alla Dagsbiljetter om du behöver dem.  Du kan köpa en biljett i förväg som täcker du för 10 resor och det finns gott om tjänster som ansluter viktigaste städer och städer.  De biljetter som du köper för bussar kan också användas på tågen om du föredrar.