Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Luxembourg

Luxembourg Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Luxembourg.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Luxembourg sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Luxembourg

Luxembourg Leiebil & reiseinformasjon

En av de minste landene i Europa, er Luxembourg har godt gjort sitt preg på europeisk historie og kultur.  Det ble en av grunnleggerne av EU og har høyest inntekt per innbygger i Europa.  Det er også et veldig vakkert land, med åser, daler og elver som gjør dette til et flott sted å utforske.

De fleste aktivitetene i Luxembourg skjer i Luxembourg by, hovedstaden.  Gamlebyen i byen har beholdt og beholdt mange av de gamle verden av byen.  Det er brosteinsgater, gamle kirker og imponerende firkanter.  Dette er en komplett kontrast til bydelen Kirchberg, som er mye mer moderne med nylig bygget kontorbygg, kjøpesentre og underholdningsalternativer.

Hvis du ønsker å utforske videre unna deretter ordne en leiebil og besøke den middelalderske byen Vianden.  Dette kan finnes i nord-øst i landet.  Igjen, det er brosteinsgater og et slott med utsikt over byen.  Året er det festivaler og andre begivenheter i byen og de er en fin måte å finne ut mer om historien til regionen.

Echternach har æren av å være den eldste byen i Luxembourg.  Dateres tilbake til det syvende århundre, har sentrum et imponerende kloster.  Herfra kan du bruke din Luxembourg leiebil for å utforske regionen kjent som lille Sveits.  Dette er et lite område av landet har klipper, skoger og cascades.  Turgåere vil elske denne delen av landet som det er mange stier som et populært blant turgåere og terrengsyklister.

Vurder å tilbringe litt tid i Sør Øst grensen av landet hvor den møter Tyskland.  Moseldalen har blitt en av de beste og mest produktive vin voksende regioner i Europa.  Den nordlige delen av landet møter Ardennene, et område av skogkledte daler, elver og åser som har også vist seg for å være populært blant turgåere.

Komme rundt i Luxembourg er relativt enkelt, selv om du ikke ønsker å leie en bil.  Det er mange bussruter og du kan kjøpe alle dagskort hvis du trenger dem.  Du kan kjøpe en billett på forhånd som vil dekke deg for 10 reiser og det er mange tjenester som kobler den viktigste byer og tettsteder.  Billettene som du kjøpe for busser kan også brukes på tog hvis du foretrekker.