Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Luksemburg

Luksemburg Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Luksemburg .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Luksemburg bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Luksemburg

Luksemburg Izposoja & potovalne informacije

Ena najmanjših držav v Evropi, Luksemburga je trdno je pustilo na Evropske zgodovine in kulture.  To je postal eden od ustanoviteljev Evropske unije in ima najvišji dohodek na prebivalca v Evropi.  Je tudi zelo lepa dežela, s hribi, doline in reke, da bo ta odličen kraj za raziskovanje.

Večina dejavnosti v Luksemburgu se zgodi v Luxembourgu, kapitala.  V starem mestnem je obdržati in ohraniti veliko starih svetu funkcij mesta.  Obstajajo tlakovanih ulicah, stare cerkve in impresivno kvadratov.  To je v popolnem nasprotju četrti Kirchberg, ki je veliko bolj sodobno s kratkim zgrajena poslovne zgradbe, nakupovalni centri in možnosti za zabavo.

Če želite raziskati še dlje potem urediti najem avtomobila in obiščete Srednjeveško mesto Vianden.  To je mogoče najti na severovzhodu države.  Spet so tlakovane ulice in gradu, ki gleda na mesto.  Skozi vse leto so festivalih in drugih dogodkih, ki potekajo v mesto in so odličen način, da izveste več o zgodovini regije.

Echternach je razlika, ki je najstarejše mesto v Luksemburgu.  Segajo v 7 stoletju, Center ponuja uvedbi abbey.  Od tu lahko uporabite vaš avto najem Luksemburg raziskovat okolico, ki je znan kot Little Švici.  To je majhno območje države, ki je čeri, gozdovi in z brzicami.  Pohodnike bo všeč ta del države, kot obstaja veliko poti da je priljubljen pri pohodnike in gorske kolesarje.

Razmislite o porabi nekaj časa na vzhodni meji države, kjer se sreča, Nemčija.  Moselle Valley je postal eden od najboljših in najbolj produktivno vinorodnih regij v Evropi.  Severni del države izpolnjuje Ardennes, območja gozdnih doline, rek in hribov, ki so se izkazali kot priljubljen pri pohodnike.

Pridobivanje okrog v Luksemburgu je relativno enostavno, tudi če ne želite najeti avto.  Obstaja veliko avtobusnih storitev in vse dan vstopnice lahko kupite, če jih potrebujete.  Lahko kupite vstopnice vnaprej, ki vam bo pokrov za 10 potovanja in obstaja veliko storitev, ki povezujejo glavnih mest in mest.  Vstopnice, ki jih kupite za avtobusi se lahko uporablja tudi na vlakih, če vam je ljubše.