Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Luksemburg

Luksemburg Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Luksemburg.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Luksemburg će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Luksemburg

Luksemburg Рент а цар & Травел Информатион

Jedna od najmanjih zemalja u Evropi, Luksemburg je čvrsto napravio svoj pečat na evropsku istoriju i kulturu.  To je postao jedan od osnivača EU i može se pohvaliti sa najvišim prihod po glavi stanovnika u Evropi.  Takođe je vrlo lepa zemlja, sa brda, dolina i reka koje napravi ovo sjajno mesto za istraživanje.

Većina aktivnosti u Luksemburgu se dešava u Luksemburgu grad, glavni grad.  Stari grad okrug grada ima zadržane i očuvani mnogi stari svet značajke ovog grada.  Postoje kaldrmisanim ulicama, drevnim crkvama i impresivno kvadrata.  Ovo je potpuni kontrast u Kirchberg oblast, što je mnogo više moderan sa nedavno sagradio poslovne zgrade, šoping centara i zabave opcije.

Ako želite da istražite dalje van grada zatim rasporedite iznajmljeni automobil i posjetite srednjovekovnog grada Vianden.  Ovo možete pronaći na severu i istoku zemlje.  Ali postoje kaldrmisanim ulicama i kulom koja ima pogled na grad.  Tokom cele godine postoje festivala i drugih manifestacija održava se u gradu, i oni su sjajan način da biste saznali više o istoriji u regionu.

Echternach je razlika biti najstariji grad u Luksemburgu.  Datira iz 7 veka, centar uključuje opatiji impozantna.  Odavde možete koristiti tvoj Luksemburg iznajmljeni automobil da istražuje u regionu koji je poznat kao mala Švajcarska.  Ovo je mali regiona u zemlji koja ima litica, šuma i kaskadama.  Planinare će da volim ovaj deo zemlje koliko ima dosta tragova tog popularan sa љetaиa i planinu bajkerima.

Razmislite o provesti malo vremena na jugoistočnoj granici u zemlji gde se sastaje Nemačke.  Mozel dolina je postala jedna od najboljih i najproduktivnijih vino gajenja u Evropi.  Severni deo zemlje ispunjava Ardenima, na površini od љumi doline, reke i brda koje su takođe pokazalo se da je popularna kod љetaиa.

Se u Luksemburgu relativno je lako, čak i ako ne želite da unajmimo auto.  Postoje mnogi autobuskog i možete da kupite karte za ceo dan ako vam zatrebaju.  Možete kupiti kartu unapred koja će pokriti troskove za 10 putovanja i ima dosta usluge koje povezuju glavne gradove i gradove.  Karte koje ste kupili autobusi mogu koristiti i na vozovima ako vam više odgovara.