Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Litauen

Litauen Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Litauen.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Litauen vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Litauen

Litauen Biludlejning & rejseoplysninger

Litauen er et land, der har vist sig fra sin tidligere sovjetiske status og blive en top turistmål.  Dette er et land, der er fyldt med slotte, skove og søer og hovedstaden Vilnius har bevaret en gamle verdens charme.  Besøgstal stiger hvert år og byer her bliver populære for korte pauser.

Når du besøger er der en bred vifte af overnatningsmuligheder til rådighed for dig.  Hoteller her nu ligner dem du vil finde i Vesten, og der er nogle internationale hotelkæder, der er etableret i landet.  Moteller også bliver stadig mere populære og er ideelt for dem der ønsker at leje en bil og turnere landet.   Hoteller i Litauen har deres egen grading system og mere information om dette kan fås fra Statens Institut for turisme.

Lav budget overnatning kunne du overveje camping.  De fleste campingpladser her er i landskabet, for eksempel i Trakai, Litauen lake district eller på Palanga, som sidder på Østersøen.  Hvis du blot ønsker at slå telt ved en sø eller flod du kan gøre for et mindre gebyr, men der bliver ingen faciliteter der.  Der er en stjerne grading system for campingpladser også.

For dem, der ønsker at komme lidt tættere på den traditionelle side af livet i Litauen kan du gå gennem et rejsebureau for at arrangere et værelse i et privat hjem.  I regionerne resort er et meget populært valg, og der er lejligheder med egen forplejning i hovedstaden.  Vandrerhjem og andre former for budget overnatning er tilgængelige for dem, der rejser på et stramt.

Uanset hvor du vælger at bo under dit besøg, vil du sikkert gerne shop for souvenirs.  Der er adskillige indkøbscentre, der er lette at finde, hvis du har Biludlejning arrangeret.  Baltic amber er god værdi her og mange guldsmede bruge det til at skabe unikke og smukke stykker.  Desuden kan du finde gode værdi linned varer, lokalt fremstillet kunsthåndværk og lerkar.  Vilnius har en række kunstgallerier, hvor du kan finde originale kunstværker af lokale kunstnere til meget rimelige priser.

Hvad med en god nat ud mens du er her?  En række restauranter har levende musik nætter og byerne har natklubber og diskoteker.  For mere kultur, hovedet til Vilnius, hvor der er teatre med opera og ballet forestillinger.