Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Litauen

Litauen Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Litauen.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Litauen sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Litauen

Litauen Leiebil & reiseinformasjon

Litauen er et land som har kommet fra tidligere sovjetiske statusen og bli et topp reisemål.  Dette er et land som er fylt med slott, skoger og innsjøer i hovedstaden Vilnius har beholdt en gammeldags sjarm.  Antall besøkende stiger hvert år og byene her blir populært for korte pauser.

Når du besøker er det en rekke overnattingsalternativer tilgjengelig.  Hotellene her nå minner om dem du finner i vest, og det er noen internasjonale hotellkjeder som er etablert i landet.  Motell er også stadig mer populære og er ideelt for de som ønsker å leie en bil og turnere landet.   Hoteller i Litauen har egne gradering systemet og mer informasjon om dette kan fås fra Statens Institutt for turisme.

Lavt budsjett innkvartering kan du vurdere camping.  Meste parten her er på landsbygda, for eksempel i Trakai, Litauens lake district eller Palanga som sitter på Østersjøen.  Hvis du bare ønsker å slå opp telt ved en innsjø eller river kan du gjøre for en liten avgift, men det vil være ingen fasiliteter det.  Det er en stjerne karakterskala Kampingplasser også.

For de som ønsker å få litt nærmere den tradisjonelle siden av livet i Litauen kan du gå gjennom et reisebyrå å arrangere et rom i et privat hjem.  Dette er et populært alternativ i resort områder, og det er selvbetjente leiligheter i hovedstaden.  Vandrerhjem og andre former for rimelig innkvartering er tilgjengelig for de som reiser på en shoestring.

Uansett hvor du velger å bo under ditt besøk, vil du sannsynligvis vil butikk suvenirer.  Det finnes flere kjøpesentre som er enkle å finne hvis du har leiebil arrangert.  Baltiske rav er god verdi her mange gullsmeder bruker det til å opprette unike og vakre stykker.  I tillegg kan du finne rimelig Lin varer og lokalt gjort håndverk leire potter.  Vilnius har mange kunstgallerier hvor du kan finne originale kunstverk av lokale kunstnere til meget rimelige priser.

Hva med en god natt ut mens du er her?  En rekke restauranter har levende musikk netter og byene har nattklubber og diskoteker.  For mer kultur, hodet til Vilnius, der det er med opera og ballett forestillinger.