Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Litauen

Litauen Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Litauen .

Vårt sökverktyg för Litauen jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Litauen

Litauen Biluthyrning & reseinformation

Litauen är ett land som har vuxit fram ur sin före detta sovjetiska status och bli en främsta turistmål.  Detta är ett land som är fylld med slott, skogar och sjöar och den huvudstad staden i Vilnius har behållit en gammaldags charm.  Antalet besökare ökar varje år och städerna här blir populär för korta pauser.

När du besöker finns det ett brett utbud av boendealternativ för dig.  Hotell här nu likna dem som du hittar i västern och det finns några internationella hotellkedjor som är etablerade i landet.  Motell också blir allt populärare och är idealiska för dem som vill hyra en bil och turné i landet.   Hotell i Litauen har sin egen sortering system och mer information om detta kan erhållas från statens Institutionen för turism.

För låg budgetboende kan du överväga camping.  De flesta campingplatser här är på landsbygden, till exempel i Trakai, Lithuania lake district eller på Palanga som sitter på Östersjön.  Om du bara vill tälta av en sjö eller flod du kan göra för en liten avgift men det blir inga anläggningar där.  Det finns en stjärna betygssystem för campingplatser alltför.

För dem som vill komma lite närmare den traditionella sidan av livet i Litauen kan du gå via en resebyrå att ordna ett rum i privata hem.  I regionerna som resort är detta ett mycket populärt alternativ och det finns lägenheter med självhushåll i huvudstaden.  Vandrarhem och andra former av budgetboende finns tillgängliga för dem som reser på en liten.

Oavsett vart du vill bo under ditt besök kommer du förmodligen vill handla souvenirer.  Det finns flera köpcentrum som är lätta att hitta om du har biluthyrning ordnat.  Baltisk bärnsten är bra värde här och många juvelerare använda den för att skapa unika och vackra bitar.  Dessutom kan du hitta bra linne varor, lokalt producerade hantverk och lerkrukor.  Vilnius har ett antal konstgallerier där du kan hitta original konstverk av lokala konstnärer till mycket rimliga priser.

Vad sägs om en bra natt ut medan du är här?  Ett antal restauranger har levande musik nätter och städerna har nattklubbar och diskotek.  För mer kultur, bege dig till Vilnius, där det finns teatrar med opera och balett föreställningar.