Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Kuwait

Kuwait Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Kuwait.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Kuwait sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Kuwait

Kuwait Leiebil & reiseinformasjon

Kuwait er et Midtøsten land men kultur her er en blanding mellom strenge islamske tradisjoner og vestlige liberalisme.  Mange besøkende vil starte sin tur i hovedstaden i Kuwait, som har blitt en moderne by som minner om i vest, med masse av skyskrapere og moderne hoteller.  Men er det også utsmykkede palasser og moskeer her som en varig påminnelse om byens historie og kultur.

Kuwait bare ble uavhengig i 1961, når den vant uavhengighet fra Storbritannia.  Landet har fått sin rikdom fra olje og det er gjennom dette at den har en svært moderne infrastruktur.  Dette gjør det svært enkelt å komme.  Veinettet er bra, men fleste drivere synes å ha sine egne ideer om trafikksikkerhet!

Du kan leie en bil i Kuwait, men du bør ha en internasjonal kjøring tillatelse før du gjør.  Leiebil er ikke det eneste alternativet om for å komme rundt.  Det finnes taxier som kan leies for en hel dag, men sørg for at du godtar en pris først.  Det er ikke lurt å bare rope på en drosje på gaten spesielt for kvinnelige reisende.  Bestill på forhånd fra en av de anerkjente firmaene-hotellet vil kunne gi deg detaljene i en anerkjent bedrift.

Leiebil er imidlertid en god ide hvis du vil gjøre ting som å shoppe!  Det er et par store kjøpesentre som er ganske ny.  Gå til havnen i Kuwait City og prøv Souk skarpe komplekse.  Her finner du kuwaitiske butikker langs kjente vestlige merkevarer.  Alternativt kan du dra for galleriet Leila og kjøpesenteret Al Fanar.  Husk at lørdag til torsdag er viktigste shopping dager og de fleste butikker er stengt mellom 1 pm og 4,30 pm.  Enkelte butikker åpner fredag ettermiddag.

Når du velger å besøke Kuwait du trenger et sted å bo og hotellene her er variert.  Det er mange luksuriøse alternativer for de som har penger, men det er også første og andre klasse overnatting for de som har mindre penger å bruke på deres reise.  Enkelte leiligheter kommer i form av leilighetene og mange av de beste hotellene har også kjøpesentre, restauranter og sport shoppingkomplekser.  Husk at det er en serviceavgift på 15% å betale på overnatting i Kuwait.