Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Kuwait

Kuwait Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Kuwait .

Vårt sökverktyg för Kuwait jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Kuwait

Kuwait Biluthyrning & reseinformation

Kuwait är en Mellanöstern land men kulturen här är en blandning mellan de strikt islamiska traditioner och västra liberalism.  Många besökare kommer att börja sin resa i huvudstaden i Kuwait City, som har blivit en modern stad som påminner om de i väst, med massor av skyskrapor och moderna hotell.  Men finns det också utsmyckade palats och moskéer här som är en ständig påminnelse om stadens historia och kultur.

Kuwait blev en självständig stat 1961, när det vann självständighet från Storbritannien.  Landet har fått sin rikedom från olja och det är tack vare detta att den har en mycket modern infrastruktur.  Detta gör det mycket lätt att komma runt.  Vägnätet är bra men flesta förare verkar ha egna idéer om trafiksäkerhet!

Du kan hyra bil i Kuwait men du bör ha ett internationellt körtillstånd innan du gör.  Bilhyra är inte det enda alternativet men för att komma runt.  Det finns taxibilar som kan hyras för en hel dag men se till att du är först överens om ett pris.  Det är inte en bra idé att bara vinka in en taxi på gatan särskilt för kvinnliga resenärer.  Boka i förväg från en av de välrenommerade företag-ditt hotell kommer att kunna ge dig information av ett välrenommerat företag.

Biluthyrning är dock en bra idé om du vill göra saker som att shoppa!  Det finns ett par stora köpcentrum som är ganska ny.  Chef för vattnet i Kuwait City och prova den Souk skarpa Complex.  Här hittar du kuwaitiska butiker tillsammans med kända västerländska märken.  Alternativt kan du bege dig för galleriet Leila och shoppingcentret Al Fanar.  Kom ihåg att lördag till torsdag är viktigaste shopping dagar och de flesta butiker är stängda mellan 1 pm och 4.30 pm.  Vissa butiker öppnar på fredag eftermiddag.

När du väljer att besöka Kuwait du behöver någonstans att bo och Hotell här är varierande.  Det finns många lyxiga alternativ för de som har pengar, men det finns också första och andra klass boende för dem som har mindre pengar att spendera på deras resa.  Vissa boende kommer i form av lägenheter och många av de bästa hotellen har också shopping gallerior, restauranger och sport komplex.  Kom ihåg att det finns en 15% serviceavgift att betala för alla boende i Kuwait.