Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Kuvajt

Kuvajt Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Kuvajt .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Kuvajt bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Kuvajt

Kuvajt Izposoja & potovalne informacije

Kuvajt je bližnjevzhodne države ampak kulture tukaj je kombinacija med strogo islamske tradicije in zahodni liberalizem.  Veliko obiskovalcev bo začeli svoje potovanje v kapitalu Kuvajt, ki je postalo moderno mesto spominja tistih na zahodu, z veliko stolpnic in sodobna hotelih.  Vendar pa obstajajo tudi bogato okrašen palače in mošeje tukaj, ki so stalno opomnik mestne zgodovine in kulture.

Kuvajt je samo osamosvojila leta 1961, ko je osvojil osamosvojitvi od Velike Britanije.  Država je pridobila svoje bogastvo iz olja in hvala za to je, da je zelo moderna infrastruktura.  To je zelo enostavno priti okoli.  Cestno omrežje je dobro, ampak večina voznikov se zdi, da svoje ideje o varnosti v cestnem prometu!

Lahko najem avtomobila v Kuvajtu, vendar bi morali imeti mednarodno vozniško dovoljenje, preden to storite.  Izposoja ni edina možnost, čeprav za pridobivanje okrog.  Tam so taksiji, ki lahko najel za cel dan, vendar se prepričajte, da se strinjate na ceno najprej.  To ni dobra ideja, da preprosto toče taksi v ulici, še posebej za ženske potnikov.  Knjigo vnaprej iz ene od uglednih podjetij-vašega hotela bo lahko dam podrobnosti o ugledna podjetja.

Vendar, izposoja je dobra ideja, če želite narediti stvari, kot so nakupovanje!  Obstaja nekaj velikih nakupovalnih centrov, ki so dokaj nov.  Glavo, waterfront v Kuvajt in poskusite Souk oster kompleks.  Tukaj boste našli Kuvajtski trgovin poleg znanih zahodnih blagovnih znamk.  Pa si lahko glavo galeriji Leila in Al Fanar nakupovalnega centra.  Ne pozabite, da soboto do četrtka so glavnih nakupovalnih dni, in večina trgovin zaprta med 13: 00 in 4.30 pm.  Nekatere trgovine odprete v petek popoldne.

Ko se odločite za obisk Kuvajt potrebovali boste nekje do bivanja in Hoteli tukaj so različni.  Obstaja veliko luksuznih možnosti za tiste, ki imajo denar, vendar obstajajo tudi prvega in drugega razreda nastanitev za tiste, ki imajo manj denarja porabiti za svoje potovanje.  Nekaj nastanitev prihaja v obliki servisirana apartmaji in veliko vrhunskih hotelih tudi so nakupovalni centri, restavracije in športne komplekse.  Ne pozabite, da je 15 % zaračunane storitve plačati na vse namestitve v Kuvajtu.