Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Kuvajt

Kuvajt Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Kuvajt.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Kuvajt usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Kuvajt

Kuvajt Car Hire & Travel Information

Kuvajt je bliskoistočne zemlje ali je kultura je mješavina između stroge islamske tradicije i zapadni liberalizam.  Mnogi posjetitelji će početi svoje putovanje u glavni grad Kuwait City, koji je postao moderan grad podsjeća na zapadu, sa mnogo nebodera i modernih hotela.  Međutim, tu su i kićene palače i džamije su stalni podsjetnik na grad povijesti i kulture.

Kuvajt samo postala je nezavisna država 1961, kada je dobila nezavisnost od Britanije.  Zemlja je stekao svoje bogatstvo od nafte i to je zahvaljujući tome da je moderna infrastruktura.  To ga čini vrlo lako se kretati.  Cestovna mreža je dobar ali većina vozač činiti se to imati svoje vlastite ideje o sigurnosti na cestama!

Najam automobila u Kuvajt ali bi trebao imati međunarodnu vozačku dozvolu prije tebe.  Najam automobila nije jedini izbor za snalaženje.  Postoje i taksiji koji mogu unajmiti cijeli dan, ali pazite da vam dogovoriti cijenu prije.  To nije dobra ideja da jednostavno pozvati taksi na ulici pogotovo za ženski putnike.  Rezervirajte unaprijed iz jedne od uglednih tvrtki – vaš hotel će moći dati podatke o renomiranih tvrtki.

Međutim, Rent a car je dobra ideja ako želite učiniti stvari kao što su ići u kupovinu!  Postoji nekoliko velikih shopping centara koji su relativno novi.  Na rivi u Kuwait City i pokušajte Souk oštar kompleks.  Ovdje ćete naći Kuvajtski kuće uz poznati zapadnih brandova.  Alternativno možete glave za Leila galerija i Al-Fanar trgovačkog centra.  Zapamtite da Subota u četvrtak glavni shopping dana i većina trgovine su zatvorene između 1 pm i 4,30 sati.  Neke trgovine otvoriti u petak popodne.

Kada se odlučite za posjet Kuvajtu trebat će negdje odsjesti i hoteli ovdje su različiti.  Ima obilje od luksuznih opcija za one koji imaju novac, ali tu su i prvi i drugi razred smještaj za one koji imaju manje novca potrošiti na svoje putovanje.  Neki smještaj dolazi u obliku potpuno opremljeni apartmani i mnogi od najboljih hotela imaju trgovačkih centara, restorana i sportskih kompleksa.  Zapamtite da je 15% uslugu platiti na sve smještaj u Kuvajtu.