Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Kuvajt

Kuvajt Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Kuvajt.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Kuvajt će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Kuvajt

Kuvajt Рент а цар & Травел Информатион

Kuvajt je bliskoistočne zemlje, ali ovde je kultura je miks između stroge islamske tradicije i zapadni liberalizam.  Mnogi posetioci će početi svoje putovanje u glavni grad Kuvajt grad, koji je postao moderan grad podseća na onima na zapadu, sa dosta nebodera i modernih hotela.  Međutim, postoje i bogate palate i džamije koje su stalna opomena gradske istorije i kulture.

Kuvajt je samo postao nezavisna država 1961 godine, kada je osvojila nezavisnost od Britanije.  Zemlja je stekao svoje bogatstvo od nafte i zahvaljujući tome je da je to veoma moderne infrastrukture.  Ovo olakšava veoma se.  Mreža puteva je dobar, ali je većina upravljačkih programa, izgleda da imamo svoje ideje na bezbednost na putu!

Mogu da zaposlim automobila u Kuvajt, ali treba da je međunarodna pokretačka dozvolu pre tebe.  Iznajmljeni auto nije jedina opcija iako za okolo.  Postoje i taksiji koji mogu biti unajmljeni za ceo dan, ali pobrini se da ti se slažu oko cene prvo.  To nije dobra ideja da jednostavno taksi na ulici pogotovo za žena putnike.  Knjige u prelazak iz jedne od renomiranih firmi – hotel će biti u stanju da vam dati detalje o renomiranih firmi.

Međutim, iznajmljivanje automobila je dobra ideja, ako želite da radim stvari kao da ide u kupovinu!  Ima par velikih šoping centara koji su skoro nove.  Krenite prema dokovima u grad Kuvajt i pokušajte Suk oštar kompleksa.  Ovde će pronaći kuvajtski prodavnicama rame uz rame sa zapadnim dobro poznatih brendova.  Druga mogućnost je da možeš se popeti za Leila galerije i Al-Fanar tržni centar.  Ne zaboravite da je u subotu u četvrtak su glavne dana za kupovinu i većina radnje su zatvorene između 13 h i 4: 30 pm.  Neke prodavnice se otvaraju u petak popodne.

Kada odaberete da posjetite Kuvajt morate negde da ostanem i ovdašnji hoteli su raznoliki.  Ima puno luksuznih opcija za one koji imaju novac, ali postoje i prve i druge klase smeštaja za one koji imaju manje novca na taj put.  Neki smještaj dolazi u obliku servisiranog Apartmani a mnogi vrhunski hoteli i kupovinu tržni centri, restorani i sportske komplekse.  Zapamtite da tu naknadu za servis 15% platiti na sve smještaj u Kuvajtu.