Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Zagreb

Zagreb Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Zagreb. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Zagreb, Kroatien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Zagreb.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Zagreb Biludlejning & rejseoplysninger

General Info

Zagreb er hovedstaden og den største by i Kroatien med en befolkning på næsten en million, en fjerdedel af den samlede befolkning i landet. Det er beliggende i den nordvestlige del af landet, langs floden Sava.

Hvad at se

Zagreb er blevet en største turistattraktion blandt de europæiske hovedstæder på grund af dens vidunderlige atmosfære med sine wiener-stil cafeer og dens centrale europæiske stil facader og brostensbelagte gader. Det nyder også et rigt kulturliv med sine 30 museer, 30 teatre og talrige musik og dans festivaler. Upper town (Gornji grad og nedre by (Donji grad) er, hvor de fleste af de monumenter, kommercielle områder, restauranter og caféer er placeret. Blandt dem, gå ikke glip af den gamle byport, Strossmayers gangbro, domkirken og den serbiske ortodokse katedral kirke.

Zagreb er også kendt for sine parker og søer hvor du kan spadsere og nyde naturen, de vigtigste ene er Maksimir Park og Zagreb Zoo og Jarun og Bundek søerne.

Får i og omkring

Du kan nå Zagreb af almindelig. Vigtigste europæiske og lavprisflyselskaber tilbyder flyrejser til Zagreb internationale lufthavn (ZAG), beliggende 17 km fra byens centrum. Herfra kan du nå byens centrum med bus eller taxa. På grund af sin centrale beliggenhed er Zagreb et perfekt udgangspunkt for at besøge andre europæiske byer såsom Vienna, Budapest, Beograd og Ljubljana samt den kroatiske kyst. Der er togforbindelser til disse byer. Men, leje en bil er en god måde at komme omkring frit og billigt. Der er masser af biludlejningsselskaber fra lufthavnen og/eller downtown. Hvis du planlægger at forlade landet, tjek venligst i forvejen grænseoverskridende politik som visse begrænsninger og ekstra udgifter kan anvende. Også vejene er meget god og næsten alle motorveje (autocesta på Kroatisk) begynde eller ende i Zagreb så det bliver nemt at finde vej.