Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Split

Split Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Split. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Split, Kroatien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Split.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Split Biludlejning & rejseoplysninger

Split er den største by i regionen i Dalmatien i Kroatien. Historien om byen dateres til tider af Roman Emperor Diocletian byggede sit palads på en halvø i nærheden af den romerske by Salona. Langs århundrederne, flere og flere mennesker begyndte at slå sig ned omkring slottet søger beskyttelse og det forvandlet langsomt til byen Split, som nu strækker sig over et stort område langs bugten med over 300.000 mennesker.

Hvad at se

Dens rige historie og meget velbevaret kulturelle og arkitektoniske arv gør dem en af de vigtigste byer at besøge i Middelhavet. Diocletian Palace og den hele gamle bydel er blevet erklæret World Heritage Site af UNESCO siden 1979. Walking gennem byen, vil du finde vidunderlige eksempler på lokale arkitektur som peristyl, den romanske kirke og gotisk palads, renæssance portaler af den adelsmænds huse, barok facader samt de romerske mure, aktier og templer.

Tid

Split har et ideelt klima, med 2.800 timer med sol hvert år, varme somre og milde vintre. Derfor, er det også valgt som havet og solen feriedestination af mange turister hvert år, at blive en af de mest populære sommerrejsemål.

Får i og omkring

Der er mange måder at komme dertil. Du kan ankomme med fly til Split lufthavn, som ligger, efter Zagreb, det vigtigste i Kroatien. Shuttle busser eller taxier er tilgængelige til at tage dig til byen. Du kan også ankomme med færge fra Ancona og Pescara (Italien) eller af krydstogtskib som det er normalt stoppe for visse cruise skib linjer. Hvis du ønsker at flytte rundt i byen og benytte lejligheden til at besøge andre dele af byen, er den bedste mulighed at leje en bil fra nogen af de tilgængelige biludlejningsselskaber på Split lufthavn. Dette vil tillade dig at bevæge sig frit, selv om der er er ikke meget anbefalsesværdigt at bruge den under dit ophold i Split, hvis du bor i centrum som det er delvis gågade. Også, huske på, bil udlejnings priser øge alot i højsæsonen og virksomheder er fuldt booket, så det er anbefalsesværdigt at reservere i forvejen.