Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Pula

Pula Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Pula. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Pula, Kroatien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Pula.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Pula Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Pula er placeret på den sydlige spids af halvøen Istrien og det er den største by i Istrien County i Kroatien. Vinfremstilling, skibsbygning og fiskeri er nogle punkter af en lang og gamle tradition for byen.

Det er en virkelig populære feriemål på grund af kultur, men på samme tid smukke sandstrande, blå vand i Adriaterhavet.

Den gamle by center har romerske ruiner og en værd at se amfiteater. Landsby i området og de maleriske byer viser endnu mere hvorfor er det berømte turistmål.

National park Brijuni består af flere små øer af Istriens sydvestlige kyst. På øerne kan du finde dinosaur footprints. For at nyde din rejse endnu mere, for at være fleksible og se alle denne smukke by og det omkringliggende område, kan du leje en bil direkte i lufthavnen; byen eller nogle biludlejningsselskaber også give hotel levering.

Lufthavn:

Pula lufthavn (PUY) er beliggende 12 kilometer nordøst for byen. Det er let tilgængeligt også med bil. Følg vejen Šianska cesta kommer fra byen, som fører til udgangspunktet for motorvej A9.

Offentlig Transport:

Pula er god offentlig transport. Bemærk, at busser tilbage til depotet kl halv forbi eleven.

Parkering:

I det gamle centrum er der mange smalle ensrettede gader, særligt omkring det romerske amfiteater. Så du kan parkere din lejebil i en af parkeringshuse og se byen til fods. I Pula skal du parkere din bil på gaden, også når du finde et gratis sted.

Når du kører i bil bør du vide, at motorveje på Istrien har kun enkelt vejbaner. Disse veje er ofte meget krumme også. På grund af dette ikke overhale og køre altid omhyggelig.