Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Dubrovnik

Dubrovnik Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Dubrovnik. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, Kroatien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Dubrovnik.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Dubrovnik Biludlejning & rejseoplysninger

Om byen:

Det er en attraktiv by i Kroatien og på grund af dens milde klima populært at gøre ferie hele året. Der er meget at se, så du har mulighed for at være fleksibel, hvis du lejer en bil. Hvis du bor lidt længere tid har du den perfekte lejlighed til at besøge andre byer i Kroatien som Split, som er 165km nordvest for Dubrovnik.

Lufthavnen og flyselskaberne:

Dubrovnik Airport (DBV) kaldes også "Čilipi lufthavn" og det er beliggende 20 km syd for Dubrovnik. Flyselskaber som RYANAIR og easyJET har også i højsæsonen billigere flyrejser. Da i lufthavnen lokale Biludlejning agenter er dyrere det være fornuftigt at leje din bil før din tur og spare nogle penge.

Parkering:

Kun i "gamle by center" i Dubrovnik er helt trafik gratis. Af denne grund ikke kan du køre der. For bybusser er tilladt at køre der. Du kan finde det i "offentlig transport".

Hvis du har besluttet at leje en bil og være mere uafhængig, vil du finde en af den offentlige parkering. For eksempel gang kun 5 minutters fra den gamle by der ligger i den nybyggede offentlige Garage på Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Offentlig transport:

Netværk af byen busser er ganske godt. "Libertas" er hovedselskabet og har moderne busser, der tager dig til enhver destination i byen. Din busbilletter til bybusser overalt i byen, som er gyldigt i 1 time. At købe en billet i bussen er lidt dyrere.

Sight seeing:

En af de bedste ting at se er domkirken Dubrovnik. Dagens 18th-century barok struktur står på webstedet af tidligere katedraler.

Bymuren i Dubrovnik omkranser hele byen og opførelsen startede allerede i det niende århundrede.

"Trsteno Arboetum" er en frodige botaniske park i byen Trsteno. Der er ekstraordinære planter, der er ældre end 500 år.

Dubrovnik synagogen er den ældste sefardiske synagoge i verden, som stadig er der brug.