Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Kroatien

Kroatien Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Kroatien.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Kroatien vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Kroatien

Kroatien Biludlejning & rejseoplysninger

Kroatien er blevet en af de bedste feriedestinationer i Europa, dels på grund af sin beliggenhed på en meget smuk strækning af Adriaterhavet, dels fordi der er så meget at se og gøre.  Kroatien har mere end 1100 øer så at finde en stille strand til at dase i solen er aldrig et problem.  Men der er meget mere at Kroatien end solbadning!

Kapital Kroatien er Zagreb og med hjælp fra Biludlejning kan du udforske byen nemt.  Det er en meget traditionel centrale europæiske by og her du kan tilbringe tid i den unikke arkitektur og nyde nogle af de lokale retter.  Rejsende finde at Zagreb er en god base hvorfra at udforske regionen også og der er gode transportforbindelser rundt i regionen.

Turisme har virkelig taget i Kroatien i de sidste 10 år.  Før der kysten var for det meste uudviklede, men nu regionen tiltrækker tusindvis af mennesker hvert år, med nogle af dem går at købe ferie hjem her så de kan vende tilbage gang efter gang og fortsætte med at nyde dette fantastiske del af verden.  Der er en række feriesteder, hvis du foretrækker at have alt lagt for dig.

Hvorfor ikke prøve en af kystbyer for din pause?  Split og Dubrovnik stadig er meget charmerende og har modstået meget af den modernisering, som du måske forventer at se.  Disse byer er også temmelig stille, da de ikke er kendt for larmende natteliv, men er langt mere traditionel med deres underholdning.  City centre ofte spille vært for klassisk musik koncerter.

Hvis du ønsker at vove sig lidt længere væk fra byerne så sørg for du reservere en udlejningsbil i Kroatien, fordi der er masser af mere isolerede dele af landet hvor du kan opleve den traditionelle side af livet.  For eksempel, området i Plitvice for national park fyldt med smukke søer, eller bjergkæder Gorski Kotar og Velebit, som er populær hos vandrere og bjergbestigere.

Hvis du elsker vandsport så kysten er perfekt med sejlsport, dykning og havkajak på tilbud og historie buffs kan bruge lidt tid på at udforske en af de syv UNESCO World Heritage Sites eller de verdensklasse museer.  I sommeren der er festivaler aplenty så vil om du kan lide musik eller film der være noget for dig.