Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Zagreb

Zagreb Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Zagreb. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Zagreb, Kroatien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Zagreb.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Zagreb Biluthyrning & reseinformation

Allmän Info

Zagreb är huvudstaden och den största staden i Kroatien med en befolkning på nästan en miljon, en fjärdedel av den totala befolkningen av landet. Det ligger i northwesten av landet, längs floden Sava.

Att se:

Zagreb har blivit en främsta turistattraktion bland de europeiska huvudstäderna på grund av sin underbara atmosfär med sina Wienstil kaféer och dess centrala europeisk stil fasader och kullerstensgator. Det har också ett rikt kulturliv med sina 30 museer, 30 teatrar och många musik- och festivaler. Den övre staden (Gornji grad och nedre staden (Donji grad) är där de flesta av monument, kommersiella områden, restauranger och kaféer finns. Bland dem, missa inte den gamla stadsporten, den Strossmayer gångväg, katedralen och den serbisk-ortodoxa katedralen kyrkan.

Zagreb är också känt för sina parker och sjöar där du kan promenera och njuta av naturen, den viktigaste av dem är Maksimir parken och Zagreb Zoo och sjöarna Jarun och Bundek.

I och runt

Du kan nå Zagreb av slätten. Europeiska main och lågprisflygbolag erbjuder flyg till Zagreb International Airport (ZAG), ligger 17 km från stadens centrum. Därifrån kan du nå stadens centrum med buss eller taxi. På grund av dess centrala läge är Zagreb en perfekt utgångspunkt för att besöka andra europeiska städer som Vienna, Budapest, Belgrad och Ljubljana samt den kroatiska kusten. Det finns tågförbindelser till dessa städer. Hyr en bil är dock ett bra sätt att ta sig runt fritt och billigt. Det finns gott om biluthyrningsföretag från flygplatsen eller i centrum. Om du planerar att lämna landet, kontrollera vänligen i förväg den gränsöverskridande politiken som vissa restriktioner och extra avgifter kan tillkomma. Också, vägarna är mycket bra och nästan alla motorvägar (autocesta på kroatiska) börja eller avsluta i Zagreb så blir det lätt att hitta din väg.