Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Zadar

Zadar Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Zadar. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Zadar, Kroatien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Zadar.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Zadar Biluthyrning & reseinformation

Zadar är den 5: e största staden i Kroatien och är belägen vid Adriatiska havet. Ett par år sedan Zadar blev ett populärt semestermål.

Klimat

På grund av det milda klimatet på vintern och varma somrar är Zadar ett populärt semestermål. På vintern är Zadar en populär semester destination bland pensionärer, och i sommaren Zadar lockar många familjer på grund av den vackra kusten och dess stränder.

Transport

På grund av den öka populariteten för Kroatien amoungst resenärer blev vägarna viktigare, huvudvägen längs Adriatiska havet passerar genom staden Zadar. Under 2005 avslutades det huvudsakliga hög sättet Zagreb-Dubrovnik.

Du kan nå Zadar med flyg, buss, tåg, bil eller båt. Zadar flygplats ZAD som ligger i Roko cirka 14 Km från Zadar. De flesta lågpris flygbolag som Ryan air, Germanwings, Intersky etc erbjuda anslutningsflyg till Zadar.

Busstationen ligger intill tågstationen och många bussar går ofta från Zagreb, Rijeka, Pula, Split och Dubrovnik.

Varje dag några långsamma tåg kör till Knin och ansluta tåg för Zagreb, tåget tjänsten är inte mycket populärt eftersom det tar nästan 5,5 timmar till Zagreb, men landskapet är vackert.

Varje par dagar stora färjorna kör upp och ner längs kusten mellan Dubrovnik och Rijeka, stannar dessa färjor vid Zadar Port. Zadar är också ett nav för allmogebåtar i norra Dalmatien.

Många som besöker Zadar hyra bilar, på Zadars flygplats och i stadens centrum finns många prisvärda biluthyrningsfirmor.

Vad att se och göra i Zadar

I Zadars centrum kan du komma runt lätt på foten. Gå runt i gamla stan, det finns några mycket trevliga historiska kyrkor kan du besöka det finns också en arkeologiska museet som också är värt att besöka.

Besöka de mest populära stränderna i Zadar, Kolovare, Borik och Vitrenjak. Kolovare ligger nära stadens centrum är en populär strand för lokalbefolkningen, Borik är känt för sina många vattenaktiviteter som parasailing, vattenrutschbanor osv.