Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Pula

Pula Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Pula. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Pula, Kroatien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Pula.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Pula Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Pula är beläget vid den södra spetsen av halvön Istrien och det är den största staden i Istrien Kroatien. Vinproduktion, varvsindustrin och fiske är några punkter av en lång och gammal tradition av staden.

Det är ett riktigt populärt resmål på grund av kultur men på samma gång vackra sandstränder, blått vatten i Adriatiska havet.

Den gamla stadskärnan har romerska lämningar och en värt att se amfiteater. Byn i området och de pittoreska städerna visar ännu mer varför det är berömda turistmål.

Nationalparken Brijuni består av flera små öar av Istriens sydvästra kust. På öarna kan du hitta dinosaurie fotavtryck. För att njuta av din resa ännu mer, för att vara flexibla och se alla denna vackra stad och dess omgivningar, kan du hyra en bil direkt på flygplatsen. staden eller vissa hyrbilsföretag erbjuder även hotel leverans.

Flygplats:

Flygplatsen Pula (PUY) är ligger 12 kilometer nordost om staden. Det är lätt också med bil. Följ den vägen Šianska cesta kommer från staden, som leder till utgångspunkten för motorväg A9.

Kollektivtrafik:

Pula har bra kollektivtrafik. Observera att bussar tillbaka till depån kl halv förbi elva.

Parkering:

Det finns många smala enkelriktade gator, speciellt runt den romerska amfiteatern i den gamla stadskärnan. Så du kan parkera din bil på en parkering garage och se staden till fots. I Pula bör du parkera bilen på gatan, även när du hittar en gratis plats.

När man kör med bil bör du veta att motorvägarna på Istrien bara har enstaka körbanor. Dessa vägar är ofta mycket kurviga. På grund av detta inte köra om och kör alltid försiktig.