Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Dubrovnik

Dubrovnik Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Dubrovnik. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Dubrovnik, Kroatien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Dubrovnik.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Dubrovnik Biluthyrning & reseinformation

Om staden:

Det är en attraktiv stad i Kroatien och på grund av sitt milda klimat populärt att göra semester året runt. Det finns mycket att se, så har du möjlighet att vara flexibel om du hyr en bil. Om du stanna lite längre har du ett perfekt tillfälle att besöka andra städer i Kroatien som Split, som är 165km nordväst om Dubrovnik.

Flygplats och flygbolag:

Dubrovnik Airport (DBV) kallas också "Čilipi Airport" och det är beläget 20 kilometer söder om Dubrovnik. Flygbolag som RYANAIR och easyJET har också i högsäsong billigare flygningarna. Eftersom på flygplatsen lokal bil hyra agenterna är dyrare är det meningsfullt att hyra din bil innan resan och spara lite pengar.

Parkering:

Endast i den "gamla city center" i Dubrovnik är helt trafik gratis. Därför kan inte du köra dit. Stadsbussar får köra dit. Du hittar den i "kollektivtrafik".

Om du har valt att hyra en bil och bli mer oberoende, hittar du en av den allmänna parkeringen. Till exempel promenad bara 5 minuters från den gamla stadskärnan finns den nybyggda offentliga Garage ligger på Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Kollektivtrafik:

Nätverket av staden bussarna är ganska bra. "Libertas" är toppbolaget och har moderna bussar som tar dig till alla destinationer i staden. Din bussbiljetter för stadsbussar överallt i staden, som är giltig i 1 timme. Att köpa en biljett i bussen är något dyrare.

Syn att se:

En av de bästa sakerna att se är Dubrovnik katedral. Dagens 18th century barock struktur står på platsen för tidigare katedraler.

Stadsmuren i Dubrovnik omringa hela staden och byggandet började redan på 800-talet.

"Trsteno Arboetum" är en lummig botaniska park i staden Trsteno. Det finns extra växter som är äldre än 500 år.

Dubrovnik synagogan är den äldsta Sefardiska synagogan i världen, och det är fortfarande i bruk.