Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Zagreb

Zagreb Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Zagreb. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Zagreb, Kroatia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Zagreb.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Zagreb Leiebil & reiseinformasjon

General Info

Zagreb er hovedstaden og den største byen i Kroatia med en befolkning på nesten en million, en fjerdedel av den totale befolkningen i landet. Det ligger nordvest i landet, langs elven Sava.

Hva du skal se

Zagreb har blitt en viktigste turistattraksjon blant europeiske hovedstedene på grunn av sin fantastiske atmosfære med sin wienerstil kafeer og sentral europeisk stil fasader og brosteinsbelagte gater. Det har også et rikt kulturliv med sine 30 museer, 30 teatre og mange musikk og dans festivaler. Byen (Gornji grad og Lower Town (Donji grad) er der de fleste monumenter, kommersielle områdene, restauranter og kafeer ligger. Blant dem, ikke gå glipp av den gamle byen Gate, den Strossmayer gangvei, katedralen og den serbiske ortodokse katedralen kirken.

Zagreb er også kjent for sine parker og innsjøer kan du spasere og nyte naturen, hovedordboken er Maksimir parken og Zagreb Zoo og innsjøene Jarun og Bundek.

I og rundt

Du kan nå Zagreb av ren. Main europeiske og lav pris flyselskaper tilbyr flyreiser til Zagreb internasjonale flyplass (ZAG), 17 kilometer fra sentrum. Derfra kan du nå sentrum med buss eller taxi. Sentral beliggenhet er Zagreb et perfekt utgangspunkt for å besøke andre europeiske byer som Vienna, Budapest, Beograd og Ljubljana samt den kroatiske kysten. Det er togforbindelser til disse byene. Men er leier en bil en god måte å komme rundt fritt og rimelig. Det er mange bilutleiefirmaer fra flyplassen og/eller sentrum. Hvis du planlegger å forlate landet, vennligst sjekk på forhånd policyen grenseoverskridende som visse restriksjoner og ekstra avgifter kan tilkomme. Også veier er veldig bra og nesten alle motorveier (autocesta på kroatisk) start eller slutt i Zagreb så det blir lett å finne veien.