Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Zadar

Zadar Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Zadar. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Zadar, Kroatia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Zadar.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Zadar Leiebil & reiseinformasjon

Zadar er 5 største byen i Kroatia og ligger ved Adriaterhavet. Et par år siden Zadar ble et populært feriemål.

Klima

På grunn av det milde klimaet om vinteren og varme somre er Zadar et populært feriemål. Om vinteren er Zadar en populær ferie destinasjon blant pensjonerte personer, og sommeren Zadar tiltrekker mange familier på grunn av den vakre kysten og strendene.

Transport

På grunn av heve populariteten av Kroatia amoungst reisende ble veier viktigere, hovedveien langs Adriaterhavet passerer gjennom byen Zadar. I 2005 ble den viktigste høy måten Zagreb-Dubrovnik ferdig.

Du kan nå Zadar av fly, buss, tog, bil eller båt. Zadar Airport ZAD som ligger i Zemunik rundt 14 Km fra Zadar. De fleste lavpris flyselskaper som Ryan air, Germanwings, Intersky etc tilbyr kobler flyreiser til Zadar.

Busstasjonen ligger ved jernbanestasjonen, mange busser går ofte fra Zagreb, Rijeka, Pula, Split og Dubrovnik.

Everyday noen trege tog kjører til Knin og koble togene Zagreb, dette toget er ikke populært som det tar nesten 5,5 timer til Zagreb, men naturen er vakre.

Hver dagene store ferger går opp og ned kysten mellom Dubrovnik og Rijeka, stopper disse fergene ved Zadar Port. Zadar er også et knutepunkt for lokale båter i Nord-Dalmatia.

Mange som besøker Zadar leie biler, på flyplassen i Zadar og i sentrum er mange rimelig bil-utleiebyråer.

Hva du skal se og gjøre i Zadar

I byen center Zadar kan du få lett på foten. Gå rundt i gamlebyen, er det noen flotte historiske kirker kan du også det er en arkeologiske Museum som også er verdt å besøke.

Besøk de mest populære strendene i Zadar, Kolovare, Borik og Vitrenjak. Kolovare ligger nær byen center er en populær strand for lokalbefolkningen, Borik er kjent for sine mange vannaktiviteter som paraseiling, vannsklier osv.