Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Split

Split Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Split. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Split, Kroatia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Split.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Split Leiebil & reiseinformasjon

Split er den største byen i regionen i Dalmatia, Kroatia. Historien om byen går til tider det Roman Emperor Diocletianus som bygget sitt palass på en halvøy i nærheten av den romerske byen Salona. Langs århundrer, flere og flere folk begynte å bosette seg rundt palasset ute etter beskyttelse og det omgjort sakte til byen Split som nå strekker seg over et stort område langs med over 300.000 mennesker.

Hva du skal se

Sin rike historie og godt bevarte kulturelle og arkitektoniske arv gjør dem en av de største byene å besøke i Middelhavet. Diokletian-slottet og hele gamlebyen har deklarert UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Gå gjennom byen, finner du flotte eksempler på lokal arkitektur som Peristyle, romanske kirken og gotisk palass, renessanse portaler av adelsmennenes hus, barokk fasader, samt de romerske murene, aksjer og templer.

Wheater

Split har et ideelt klima, 2800 timer med sol hvert år, varme somre og milde vintre. Derfor velges det også som feriemål sjø og sol av mange turister hvert år, blitt en av de mest populære sommerreisemål.

I og rundt

Det er mange måter å komme dit. Du kan ankomme med fly til Split lufthavn som er, etter Zagreb, det viktigste i Kroatia. Shuttle busser eller drosjer er tilgjengelig til å ta deg til byen. Du kan også komme med ferge fra Ancona og Pescara (Italia) eller av cruiseskip som vanligvis stoppe visse cruise skip linjer. Hvis du ønsker å flytte rundt i byen og benytte anledningen til å besøke andre deler av byen, er det beste alternativet å leie en bil fra alle tilgjengelige bilutleiere på Split lufthavn. Dette vil tillate deg å bevege seg fritt selv er ikke veldig recomendable bruke det under ditt opphold i Split hvis du bor i sentrum som det er delvis gågate. Også huske på at bilen leieprisene øke mye i høysesongen selskaper er fullbooket, så det er recomendable å reservere på forhånd.