Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Pula

Pula Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Pula. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Pula, Kroatia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Pula.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Pula Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Pula ligger på sørspissen av Istria-halvøya og er den største byen i Istria fylke, Kroatia. Winemaking, skipsbygging og fiske er noen punkter av en lang og gammel tradisjon i byen.

Det er et veldig populært feriemål på grunn av kultur, men på samme tid vakre sandstrender, blå vannet i Adriaterhavet.

Den gamle bykjernen har romerske ruiner og en verdt å se amfiteater. Landsbyen i området samt de pittoreske byene viser enda mer hvorfor det er et kjent turistmål.

Nasjonalpark Brijuni består av flere små øyer av Istrias sørvest kysten. På øyene finner du dinosaur fotavtrykk. For å nyte reisen enda mer, for å være fleksibel og se alle denne vakre byen og området rundt, kan du leie en bil direkte på flyplassen; byen eller noen Bilutleie selskaper tilbyr også hotel levering.

Flyplass:

Pula Flyplass (PUY) er ligger 12 kilometer nordøst for byen. Det er lett tilgjengelig samt med bil. Følg veien Šianska cesta kommer fra byen, som fører til startpunktet for motorveien A9.

Offentlig Transport:

Pula har gode offentlige transportforbindelser. Merk at busser tilbake til depot kl halv forbi elleve.

Parkering:

I gamle sentrum er det mange trange enveiskjørte gater, spesielt rundt det romerske amfiteateret. Så du kan parkere leiebilen i en av parkeringshus og se byen til fots. I Pula skal du parkere bilen på gaten, også når du finner en ledig plass.

Når du kjører med bil bør du vite at motorveiene på Istria bare har én kjørebaner. Disse veiene er ofte svært svingete også. Derfor ikke innhente og kjøre alltid forsiktig.