Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Dubrovnik

Dubrovnik Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Dubrovnik. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Dubrovnik, Kroatia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Dubrovnik.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Dubrovnik Leiebil & reiseinformasjon

Om byen:

Det er en attraktiv by i Kroatia og på grunn av det milde klimaet populære gjøre ferie hele året. Det er mye å se, så du har muligheten til å være fleksible hvis du leier en bil. Hvis du bor litt lenger har du den perfekte muligheten til å besøke andre byer i Kroatia som Split, 165 km nordvest for Dubrovnik.

Flyplassen og flyselskaper:

Dubrovnik Airport (DBV) kalles også "Čilipi Airport" og det er ligger 20 kilometer sør for Dubrovnik. Flyselskaper som RYANAIR og easyJET har også i høysesongen billigere flyreiser. Siden på flyplassen lokale leie agentene er dyrere er det fornuftig å leie bil før turen og spare penger.

Parkering:

Bare i "gamle sentrum" Dubrovnik er helt trafikk gratis. Derfor kan du kjøre det. Bybusser tillates å kjøre det. Du finner den i "offentlig transport".

Hvis du har valgt å leie en bil og bli flere selvstendig, finner du en av offentlig parkering. For eksempel gange bare 5 minutters fra byens historiske sentrum finnes det nybygde offentlige parkeringshuset ligger på Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Offentlig transport:

Nettverket av byen bussene er ganske bra. "Libertas" er leder selskapet og har moderne busser som tar deg til alle destinasjoner i byen. Bussbilletter til bybusser overalt i byen, som er gyldig i 1 time. Det er litt mer dyrt å kjøpe en billett i bussen.

Syn å se:

En av de viktigste tingene å se er Dubrovnik katedralen. Dagens 18nde-talls barokk struktur står på tuftene av tidligere katedraler.

Bymuren i Dubrovnik omslutter hele byen og byggingen startet allerede i tallet.

"Trsteno Arboetum" er en frodig botaniske hagen i byen Trsteno. Det er ekstraordinært planter som er eldre enn 500 år.

Dubrovnik synagogen er den eldste sefardiske synagogen i verden, som er i bruk.