Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Kroatia

Kroatia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Kroatia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Kroatia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Kroatia

Kroatia Leiebil & reiseinformasjon

Kroatia har blitt en av de beste feriemålene i Europa, delvis på grunn av sin beliggenhet på en vakker strekning av Adriaterhavet og delvis fordi det er så mye å se og gjøre.  Kroatia har mer enn 1100 øyene så finne en rolig strand å slikke sol er aldri et problem.  Men er det mye mer til Kroatia enn soling!

Hovedstaden i Kroatia er Zagreb ved hjelp av leiebiltjeneste kan du utforske byen lett.  Det er en veldig tradisjonell sentral europeisk by og her kan du tilbringe tid tar i den unike arkitekturen og nyter det lokale kjøkkenet.  Reisende finne at Zagreb er et godt utgangspunkt å utforske regionen for og det er gode transportforbindelser rundt i regionen.

Turismen har virkelig tatt av i Kroatia de siste 10 årene.  Før kysten var det meste uutviklet, men nå regionen tiltrekker tusenvis av mennesker hvert år, med noen av dem går på å kjøpe ferie hjem her slik at de kan returnere etter tid og fortsette å nyte denne fantastiske delen av verden.  Det finnes en rekke feriesteder hvis du foretrekker å ha alt tilgjengelig for deg.

Hvorfor ikke prøve en av de sjøsiden byene for pause?  Split og Dubrovnik er fortsatt veldig sjarmerende og har motstått mye av moderniseringen du forventer å se.  Disse byene er også ganske stille som de ikke er kjent for støyende natteliv, men er mye mer tradisjonelle med deres underholdningen.  Byen sentre ofte vert for klassisk musikkonserter.

Hvis du vil dra litt videre fra tettsteder og byer så sørg du bestille en leiebil i Kroatia fordi det er mange flere isolerte deler av landet hvor du kan oppleve den tradisjonelle siden av livet.  For eksempel området Plitvice for nasjonalparken fylt med vakre innsjøer eller fjellområdene Gorski Kotar og Velebit, som er populært blant turgåere og klatrere.

Hvis du elsker vannsport deretter kysten er perfekt med seiling, dykking og kajakkpadling på tilbudet og historieinteresserte kan bruke litt tid på å utforske en av de syv UNESCO World Heritage Sites eller førsteklasses museer.  Om sommeren er det festivaler aplenty så vil om du liker musikk eller filmer det være noe for deg.