Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Zagreb

Zagreb Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zagreb. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zagreb, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Zagreb.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zagreb. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zagreb, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Zagreb Autonvuokraus & matkatiedot

Yleistiedot

Zagreb on pääkaupunki ja suurin kaupunki Kroatian väestöstä lähes miljoona neljäsosa maan väestöstä. Se sijaitsee Luoteis-maan Sava-joen.

Mitä nähdä

Zagreb on tullut tärkein matkailukohde keskuudessa Euroopan pääkaupungeissa, koska sen tunnelma on wieniläistyylinen kahviloita, Keski-eurooppalaista tyyliä julkisivut ja mukulakivikatuja. Se nauttii myös rikasta kulttuurielämää 30 museota ja 30 teatterit monilla musiikin ja tanssin festivaaleilla. Ylä-town (Gornji grad sekä alakaupunkiin (Trešnjevka) on, jossa suurin osa monumenteista, ostosalueille, ravintolat ja kahvilat sijaitsevat. Joukossa, älä missaa vanhankaupungin portilla Strossmayer kävelytie, katedraali ja Serbian ortodoksinen katedraali kirkko.

Zagreb on myös tunnettu puistot ja järvet jossa voit kävellä ja nauttia luonnosta, joista tärkein on peittämän Maksimir-puiston ja Jarun ja Bundek järvien ja Zagrebin eläintarha.

Ja sen ympäristössä

Pääset Zagreb tavallinen. Tärkeimmät EU: n ja halpalentoyhtiöt tarjoavat lentoja jotta Zagreb International Airport (ZAG), joka sijaitsee 17 km: n päässä kaupungin keskustasta. Sieltä pääsee keskustaan bussilla tai taksilla. Keskeisen sijaintinsa Zagreb on ihanteellista vierailla muissa Euroopan kaupungeissa kuten Wien, Budapest, Belgrad ja Ljubljanan sekä Kroatian rannikolla. On junayhteydet näissä kaupungeissa. Auton vuokraaminen on kuitenkin hyvä tapa liikkua vapaasti ja edullisesti. On monia autovuokraamojen lentoaseman ja/tai keskustassa. Jos aiot lähteä maasta, tarkista etukäteen rajat ylittävää politiikan kuin tiettyjä rajoituksia ja lisäkustannuksia voidaan soveltaa. Lisäksi tiet ovat erittäin hyviä ja lähes kaikki valtatiet (autocesta Kroatian) aloittaa tai Zagrebissa, joten se on helppo löytää tapa.