Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Zadar

Zadar Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zadar. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zadar, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Zadar.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zadar. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zadar, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Zadar Autonvuokraus & matkatiedot

Zadar on 5 suurin Kroatia ja sijaitsee Adrianmeren rannalla. Muutama vuosi sitten Zadar tuli suosittu lomakohde.

Ilmasto

Leuto ilmasto talvella ja lämpimät kesät Zadar on suosittu lomakohde. Talvella Zadar on suosittu loma eläkkeellä olevien kansalaisten keskuudessa ja kesäisin Zadar houkuttelee paljon perheitä kaunista rannikkoa ja sen rannoille.

Kuljetus

Koska Kroatia amoungst matkustavat nostaa suosio teillä tuli tärkeämmäksi päätietä pitkin Adrianmeren kulkee Zürichin. Vuonna 2005 valmistui korkea päätie Zagreb Dubrovnik.

Pääset Zadar lentokoneella, bussilla, junalla, autolla tai veneellä. Zadar Airport ZAD, joka sijaitsee Zemunik noin 14 Km päässä Zadar. Useimmat Low Cost lentoyhtiöt kuin Ryan air Germanwings, Intersky jne on jatkolennolle Zadar.

Linja-autoasema sijaitsee monet bussit kulkevat säännöllisesti Zagreb, Rijeka, Pula, Split ja Dubrovnik-rautatieaseman vieressä.

Arjen muutaman hitaat junat kulkevat Knin ja muodostaa junat Zagreb, juna-asemia ei ole kovin suosittu kuin se kestää lähes 5,5 tuntia Zagreb, mutta maisemat ovat kauniita.

Muutaman päivän välein suuret lautat on ajaa ylös ja alas rannikkoa Dubrovnikin ja Rijeka, välissä nämä lautat pysähtyvät Zadar Port. Zadar on myös keskus Pohjois-Dalmatia paikallinen veneitä.

Monet ihmiset vierailevat Zadar vuokraus autoja, Zadarin lentokenttä ja kaupungin keskustassa on monia kohtuuhintaisia Auton vuokraus.

Mitä nähdä ja tehdä kaupungissa Zadar

Zadarin keskustassa voit kiertää helposti kävellen. Kävellä vanhassa kaupungissa on erittäin mukava historiallinen seurakunnissa, voit vierailla myös on arkeologinen museo, joka on myös syytä käydä.

Listan suosituimmista rannoista Kolovare, Borik, Zadar ja Vitrenjak. Kolovare sijaitsee lähellä kaupungin keskustassa on suosittu uimaranta paikallisten, Borik on tunnettu heidän lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailua, vesiliukumäkiin jne.