Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Split

Split Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Split. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Split, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Split.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Split. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Split, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Split Autonvuokraus & matkatiedot

Split on suurin kaupunki alueella Dalmatia, Kroatia. Kaupungin historia juontaa Rooman keisarin Diocletianuksen, joka rakensi hänen palatsi niemimaalla, lähellä Rooman kaupunki Salona kertaa. Vuosisatojen yhä useammat ihmiset alkoivat etsivät suojaa palatsin asettuminen ja se hitaasti tuli kaupungin Split, joka ulottuu nyt laajalla alueella lahden yli 300000 ihmistä.

Mitä nähdä

Sen rikas historia ja hyvin säilynyt kulttuurinen ja arkkitehtuurinen perintömme tekee niistä yksi tärkeimmistä kaupungeista vierailla Välimerellä. Diocletianuksen palatsista ja koko vanhankaupungin on julistettu World Heritage Site by UNESCO vuodesta 1979. Kävely läpi kaupungin, löydät hienoja esimerkkejä paikallisen arkkitehtuurin kuten uhraamista, pompeiilainen, romaaninen kirkko ja Gothic Palace, Renaissance portaalit aatelistaloja, barokkityylinen sekä Roman walls, osakkeiden ja temppeleitä.

Vehnä

Split on ihanteellinen ilmasto, 2800 tuntia aurinkoa joka vuosi lämpimät kesät ja leudot talvet. Tästä syystä se on myös valittu meri ja aurinko lomakohteena paljon turisteja joka vuosi, tulossa yksi suosituimmista kesälomakohde.

Ja sen ympäristössä

Sinne pääsee monilla tavoilla. Lentäen saapuvat Splitin lentokentälle, joka on jälkeen Zagrebin tärkein Kroatiassa. Bussit ja taksit ovat saatavilla sinut kaupunkiin. Voit myös lautalla Ancona ja Pescara (Italia) saapuvat tai risteilyaluksella sellaisenaan, yleensä pysäyttää tiettyjen risteily aluksen. Jos haluat liikkua ympäri kaupunkia ja ottaa mahdollisuus vierailla muissa osissa kaupunkia, paras vaihtoehto on vuokrata auton mistä tahansa saatavilla autovuokraamot Split Airport. Tämän avulla voit liikkua vapaasti, vaikka ei ole hyvin recomendable käyttää sitä vierailustasi Split jos olet oleskelevat keskustassa osittain kävelykatu. Pitää mielessä, että Autonvuokraus hinnat kasvaa paljon sesonkiaikana ja yritykset ovat täynnä, joten se on recomendable varata etukäteen.