Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Pula

Pula Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Pula. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Pula, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Pula.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Pula. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Pula, Kroatia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Pula Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Pula sijaitsee Istrian niemimaan eteläkärjessä, ja se on suurin kaupunki Istria County, Kroatia. Viininvalmistuksen, laivanrakennus ja Kalastus on muutamia kohtia pitkä ja vanha perinne kaupungin.

Se on todella suosittu lomakohde, koska kulttuuri, mutta samalla aika kauniit hiekkarannat, sininen vesi Adrianmerelle.

Vanhan kaupungin keskustassa on roomalaiset rauniot ja arvoinen nähdä amfiteatteri. Kylän alueella ja viehättävä kaupungeissa osoittaa vieläkin, miksi se on tunnettu matkailukohde.

Brijunin kansallispuisto koostuu useiden pienten saarten Istria's lounaisrannikolla. Saarilla löydät dinosauruksen jalanjälkiä. Nauttia matkasi entistä enemmän joustavuutta ja kaikki tämän kauniin kaupungin ja ympäröivän alueen voit vuokrata auton suoraan lentokentältä; kaupunkiin tai jotkut autovuokraamojen suppeammat hotel toimitus.

Lentokenttä:

Pula-lentokenttä (PUY) sijaitsee 12 kilometriä koilliseen kaupungin. On helppoa myös autolla. Seuraa road Šianska cesta lähtöisin city, joka johtaa A9-moottoritien lähtökohta.

Julkinen liikenne:

Pula on hyvät liikenneyhteydet. Huomioithan, että bussit palaa varikko klo puoli ohi yksitoista.

Pysäköinti:

Vanhan kaupungin keskustassa on monia kapea yksisuuntaisia katuja, erityistä noin roomalainen amfiteatteri. Joten voit pysäköidä pysäköinnin parkkihalleihin teidän vuokra-auton ja tutustua kaupunkiin kävellen. Pula on pysäköidä autosi Street, myös kun löydät vapaan paikan.

Kun ajat autolla sinun pitäisi tietää, että moottoriteitä Istria on vain yhden ajoratojen. Nämä tiet usein myös hyvin kurvikas. Tämän vuoksi Älä ohittaa ja ajaa aina varovainen.